İşlerine göre GİŞ kurallarının uygulanması

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Mr.User tarafından 6 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mr.User

Mr.User User

Giş. Darkorbitin Anayasası...

Kanun yazılır ama sen onu uygulamazsan neye yarar. Gerçek hayattada bir çoğumuz bundan şikayetci değilmidir.
    Özellikle istanbulluların Emniyet şeridinde giden çakarlı araçları görünce delirmesi buna en güzel örnektir.

BL haritası neden çıkarıldı?

Bunu anlamayan kişilerin bizlerin sorunlarıyla ilgileniyor olması oyun geliştiricilerinin amaçlarını hedeflerine ulaşmakta sıkıntı yaşadıklarını düşünüyorum.

Şu an bir oyuncu oyuna başlasa.

17 LWL yaptıktan sonra BL görevlerini yerine getirip %100 görev guclendırıcısını aktıf hale getirse
    bunun sonunda 100lük görevleri 7 arkadasıyla grup TP %50 DLB vs alsa,

2400 000 *100 : 240 milyar tp toplar ve ilk 50 içine girebilir.

Bu oyuna yeni başlayan birisi için bir hedeftir. geçen sene yoktu bu ve ilk 100 içine girmek hayaldi.

BL haritası yeni oyuncu gelmiyor sorununa çözüm bulmuş ve ilerde belki 3-4 yıl sonra bu tp lerdende fala görev verecek yeni harita çıkacagı kesindır benim gözümde.

Şimdi,

Hal böyleyken oyun kurucuları yeni başlayan oyunculara yol açma çabası içindeyken;

1- bir hesabı 24 saat 2-3-4 kişi ortaklaşa oynaması engellemek neden bu kadar zor. 2-3 milyar her gün TP mi yapar TR-3 deki ilk sıradaki hesap...

NOT: geçen 3 aylık tp miktarı ve online süreleriyle son 1 haftadaki TP ve online sürelerini incelemenizi isterim. Acaba neden azaldı...

Bot hesapları geçtim.

TR-3 3BL de 3 yıldızlı adam yaratık kesiriyor dün gece.
    TR-3 2Bl de 1 tane 3 yıldız 2 tane 2 yıldız.
    Çoklu oyuncuyu geçtim 24 saat adamların rütbeli hesapları botta.

2- Hadi diyebilirsiniz ki sistem tarıyor. bizler kontrol ediyoruz. yok şöyle yok böyle diyebilirsiniz.

Ya arkadaş. TR-3 ilk 10 sıralaması.
    Siz bana sorun hangi gemi kaç paraya el değiştiriyor. ben size rakamları yazayım.

10 gün evvel ilk 10 da ki gemilerin sahibi inanın bana 7 si el değiştirdi.

Sadece Nicklere baksanız burada ne oluyor der daha yeni başlayan bir oyuncu... :)

GİŞ kurallarını uygulamıyacaksanız artık bize burada yazın.

İnanın ben yoruldum.
    Düzgün kuralları uyacam diye sayenizde burada eğlenmek bir yana kalsın milleti eğlendiriyorum.

Benim hakkımı koruyamadığınız ortada.

- Video çekiyoruz yok almanya banlıyor.

- Adam uriyi 3-4 TL ye alıyor diyoruz yok almanya.

-Adamlarda milyarlarca sepron vardı. Lazerleri fulledıler. sildiniz. çilesini biz çektik.
    adamların hesaplarındaki cephane torunlarına yeter.

Son olarak söyleyin bana.

Biz bu konularda bir şey yapamıyoruz.

bende 2. bir hesap açayım.

savaşmak eğlenmek istediğimde o gemiye girip dolanım.

Bu yazıyı okuyup yok biz elimizden geleni yapıyoruz vs demeyin.

Ben gördüğüme inanırım...

hadi eyvallah...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2019
    ModernKöle, Sempatik.57 ve mks42 bunu beğendi.
  2. HSWCloud

HSWCloud User

Alacağın cevap şu, robot gibiler..
    Bot taramaları sistem tarafından yapılmaktadır. Gemilerin GİŞ kurallarını ihlal ettiğini düşünüyorsanız, kanıtlarınız ile birlikte support'a yollayınız.

3. mks42

mks42 User

Dostum maalesef tek çare oyunu bırakmaktan başka bir şey değil maalesef güzelim oyunu harcadılar :'(

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

BL haritaları oyuna yeni içerikler eklemek için çıkarılmıştır. Eğer uzun süredir takip ettiyseniz bu içeriğin nerdeyse 1.5-2 yıl öncesinden geliştirilen ve planan bir içeriktir. Bakınız aşağıdaki video da 3:24 sonrasında 100 yeni görev ve Karaşimşek içeriği ile ilgili küçük spoilerleri görebilirsiniz.

Oyuna yeni içeriklerin eklenmesi ile oyunculara seprom vb. değerli malzemleri ve kaynakları kazanmaları için yeni yöntemler sunuldu. Sizlerin geri dönüşleri dinlenmese bunların hiç biri olmazdı.

Oyuncu eğer Karaşimşek içeriği ile birlikte oyuna eklenen Sınırlar Dahilinde görev zincirin bitiriyorsa, emin olun ki bunun için çok büyük bir emek vermesi gerek. Siz bu görevleri küçümsüyor olabilirsiniz, lakin bunlar gerektiği kadar zor ve zaman alan görevlerdir. İlaveten 100 yeni görevde aynı şekilde. Bu görevleri yapmak için bir emek harcanması gerek, emek olmadan kimse sıralamada ilk 50'e giremez. 17 seviye bir hesap ile ve bu 2 görev zincirin bitirmeye çalışın. Bitirdiğinizde bu sürecin kaç ay sürdüğün bizlere iletin. Ayrıca bir oyuncu bu görevleri yapsa bile sıralama oynayan kişilerin "eli armut toplamıyor" ki. Bu görevler tüm oyuncular için sunulan bir fırsat ve isteyen her kişi emek vererek bu görevleri bitirebilir.

Şahsen 1 Mindfire imha ederek 40 milyondan fazla TP kazanabiliyorum ki, %50 TP desteğine sahip değilim. İlaveten var olan görevleri bitirerekte belrittiğiniz TP miktarı kasılabilir.

Hesap paylaşımı sorunu ile ilgili sorun için ne gibi önlemler planlanmkata kesin olarak bilemiyorum, lakin elinizdeki deliler ile birlikte support ekibine başvurmaktan çekinmeyiniz. Unutmayın ki, bu durum GİŞ kurallarınca yasaktır.

En kısa sürede bot kullanan kişilerin hepsinin banlandığı ile ilgili sevincimizi paylaşacağız, bundan emin olunuz. Bu zaman bu kişiler forumda isyan ederken, bizler yaptıkları haksızlığın cezasını çektiklerini onlara belirteceğiz.

Hesap satışı sizin de bildiğiniz gibi yasaktır. Elinizdeki deliler ile support ekibine yazınız. Emin olun, gerekli incelemeler destek ekibi tarafından yapılacaktır.

Uridumu belirttiğiniz fiyattan alınması imkansız, bu kişilerin incelenmesi için supporta iletin. Mutlaka gerekli işlem yapılır. Bunun dışında sanırsam %66 ile VİP paketi alımın kastediyorsunuz. İnan bu durum bizlerin elinde değil, lakin bu durum ile ilgili bir sorun varsa, düzeltilmesi için rapor edeceğim.

Bizlerin görevimizi gerektiği gibi yaptığını düşünmüyorsanız, lütfen buradan takıma başvurun. Yetkilerimiz dahilinde yaptığımız hataları tekrar etmememiz adına, bizlere yardımcı olmanıza çok sevinirim.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 7 May 2019
  5. Mr.User

Mr.User User

Paradoks cevaplar için teşekkürler.

Beni anlayan tek kişi sizsiniz . onuda yanlış anlamışsınız.

satırlarca yazı yazdım ve dedim ki boş ver sildim :)

Ben görevlere kötü demedim ki. aksine iyi olmuş dedim.

Neyse,

Benim gemi general olmadığı sürece bu Bannlamaların hakkıyla yapıldığını/yapılacağını asla inanmayacam :)

Kolay gelsin sizlere.

Not: yazarak bu işler olmuyor. Bir gün olur da sesli konuşmak isterseniz bizim TS ye buyrun.

Kolay gelsin.

6. Tek kelime ile mükemmel cevap. Oyuncular umarım bazı şeyleri anlamışlardır. Tebrik ederim adminim.

Manitu ve Labirent bunu beğendi.
  7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Zamanında GİŞ kurallarını uygulasalardı illegal program kullanımı bu kadar tavan yapmazdı. Yeri geldi uyguladılar yeri geldi uygulamadılar. Yeri geldi farklı şeyler yaptılar ama bir istikrar yakalayamadılar.

Uzun zamandır da göstermelik bile olsa bankamatik işlemi bilgisi yok. Zamanında yaptığımız bildirimleri(raporları) iyi analiz edip değerlendirmelerde oyun şimdi bu halde olmazdı.

Kimse kusura bakmasın ama BigPoint yani DarkOrbit kendi kendine bunu yaptı. Oyundaki Free to Play dengesini bozarak oyunu geliştirip, zorlaştırıp ve maliyetini arttırdılar. Buna karşılık oyunda el emeği ile kasılarak bir şeyleri yapmak zorlaştı. Mesela kaç sene geçti oyun maliyeti yükseldi ama hala npc ödülleri aynı , görev ödülleri uridium miktarları bakımından tatmin edici değil. Ödüller tecrübe puanı'na yüklenmiş durumda. Yani oyuncuları illegal yollara saptıran şirketin politikalarıdır..

8. Ali abi biz bişi desek anında bann elalem ana avrat sövsün kışkırtsın bir şey yok :)

Eşitlik yoksa eşitlikten bahsetmenin mantığıda yok. Bu oyunda mafya vari tipler olduğu sürece , troller olduğu sürece bu oyun eski kalitesini asla yakalayamayacak...

Bir çok sıralama klanı hayvan gibi açık kullandı ve bunu bir çok kişi biliyordu normalde sınırsız kapanan gemiler açıldı.

Şimdi burada gelip bana saldırmaya çalışanlar olacak çöplüğünüz sizin olsun tepe tepe kullanın :D

Şimdi orta forvet oyuncuları gelip burada oyun çok iyi böyle iyi felan diyecek. Kardeşim iyi felan değil hani burada x kanalı gibi çok iyiyiz mükemmeliz gibi cümlelerde bulunmanız mantıklı değil hani bu gözümüzün içine baka baka siz salaksınız size karşı yalan söylüyoruz aksini iddia ederseniz kafanıza vururuz hareketleri yapmaktan ileriye gitmiyorsunuz.

Biliyorum EYYYY ALMANYA gidip şimdi bunları değerlendiriyor. Bazı arkadaşların yetkisi yok biliyoruz iyi hoş ancak gelipte burada her şey mükemmel her şey züper felan demekte af edersiniz karşınızda ki insanı aptal yerine koymaktır...

2 senedir bigpointle işim kalmadı Darkorbit'e gram kuruş vermiyorum gemiyi boşalttığımdan beri memnunum rahatım gereksiz bir çok insanla muhattap olmuyor ve kendi gelişimime bakıyorum ;)

Son düzenlenen: 17 May 2019
    Makinist.57 bunu beğendi.