İşletim sistemi ubuntu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UTKUUÇİ tarafından 20 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. UTKUUÇİ

UTKUUÇİ User

Şimdi ben windowsxp kullanıyodum ama işletim sistemim çöktü bende ubuntu kurmayı düşünüyorum ama Ubuntu'da flash playerda falan sıkıntı olabiliyor eğer ubuntu kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirmi beni Ubuntu'nun son sürümünü kuracağım oyuna girişte bi sıkıntı çekermiyim
    Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konuyu doğru kısma taşıdım

Bende zamanında ubuntu kullanmıştım. Eğer bilgisayarınızın ekran kartı ve ram i yüksek ise pek sıkıntı olmuyor. Tarayıcı olarak chromium tarayıcısını kullanırsanız google chrome ile aynı performansı alırsınız. Tabiki haftada 2 kere güncellemeleri kontrol etmeniz gerekir

iyi oyunlar

3. UTKUUÇİ

UTKUUÇİ User

Yani oyuna girişte bi sıkıntı yaşamam değilmi modum ve gerekli programlar tam olarak nedir bilgi verirseniz çok memnun olurum :)

4. ubuntuda bütün programlar dahilidir :) bende aslında pardüs kurcaktım ama windows tabanlı çok program kullanıyorum o yüzden geçmedim. linux görsel şölendir :)

5. UTKUUÇİ

UTKUUÇİ User

Teşekkür ederim kurduğum gibi oyuna girebiliyorsam sıkıntı yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.