İsmi olmayan gemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BABA_MORGCU tarafından 2 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun zamandir dikkatimi cekiyor.2-3 haritasinda 2 tane tartarus gemi var ve ikisininde ismi yok.her o haritaya girdigimde yemeden icmeden canavar kesiyor.(Ne oldugunu tahmin ettiniz bile zaten)
    Daha sonra gecen 1-3 haritasina yolum düştü.ayni sekilde isimsiz bir tartarus gemisi var bu sefer hesap marsli.

Bu konuda birseyler yapilsin isimler bu gemiler arastirilsin lutfen

2. GannicusP

GannicusP User

Bende bir ekleme yapayım bu gemiler diğer oyuncuların görevlerini scrap toplamasını imkansız hale getiriyor.(tr3)

3. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Görünmez nick yapmak yasaktır. Lütfen gördüğünüz bu oyuncunun fotoğrafını alıp pilot profili linki ile beraber support birimine gidip incelenmesini talep ediniz.

İyi forumlar.

4. Cevabiniz icin tesekkur ederim beni yanlis anlamayin ama bi sıkıntı gordugumuzde biz niye sikayet ediyoruz ekiplerin bunu arastirip bulmasi lazim.bi suc islendigini polise soyledigimizde polis bize resmini cek de at bize mi der yoksa kendi mi arastirir.
    Darkorbit ekibi isine gelmedigi icin bahane uretiyo gibi geldi bana.ben bi adami sikayet etmek icin video cekme programi yuklemek zorunda degilim yani mesela.ben hangi haritada sıkıntı oldugunu soyledim yani bakmak zor olmamali.
    Tekrardan yanlis anlamayin bu yazdiklarim size degil siz de soyleneni yapiyorsunuz biliyorum

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Haklı mısınız, evet. Uğraşmanız gerekiyor mu, evet. Sistemde eksik var mı, evet.

Ama her şeyden öte, sizden istenen tek şey oyuncunun profilidir. Oyuncunun kim olduğunu siz biliyorsunuz, biz değil. Dolayısıyla oyuncuya erişim imkanınız kısmen daha kolay. O yüzden de yardım istiyoruz sizlerden.

İyi forumlar.

6. göçebe moderatör.ismi olmayan kişinin profiline nasıl gireceğim.adamın üstüne tıkladığımda hiç bir yerde isim çıkmıyor

7. +1

8. ya napacan adamı alla alla gizliyse gizli niki napacan yani bi tanıdıgın mı cıkacak araştırıyon:)

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

neden görünmez nick yasak merak ettim (kullanmıyorum)

10. isimsiz olmasını değil hile yapmasını şikayet ettim

11. Aynen modum ben de geçen gördüm yollayacaktım ama adama grup bile atamadım çünkü ismi yok pilot profilini nasıl açalım biz :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.