İstanbul kongre merkezi GİST

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-=FURKANBEY=-* tarafından 30 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Etkinlik günü orda olsak etkinlige katılabilecekmiyiz merak ettim. Öncesinde kayıt formu doldurmamız gerekmiyormu?

Diğer merak ettiğim konuda ödullerin ne olduğu ve bu konuda bilgi vermicekmisiniz?

2. oben

oben User

oraya gidenlerin kayıtları orada yapılıyor hesaplar açılıyor bekleniyor.kayıt yapılanlar arasında kura çekiliyor kaç kişi katılacaksa belirleniyor..diğerleri orada kakara kikiriye devam ediyor..ödüllere gelirsek öyle kayda değer ödüller vermeyeceklerini daha önce katıldığım bi kaç etkinlikten biliyorum..alacağın en iyi ödül 24 saatlik %30 indirim onuda sana vermezlerki istediğin saatte kullanabilesin.bir bakmışsın gecenin bir vakti kod hesabına yükleni vermiş haberin yok..zaten etkinlik açıklamasına bakarsan maksat ödül vermek olmadığı belli beraberlik durumunda kimseye ödül verilmeyecekmiş.ne olur sanki 10 kişiye 24 saat indirim kodu verilse ama yok kodlar çok emeklerle üretiliyor maliyeti yüksek.anlayacağın gitmene değmez maksatları kuru kalabalık toplayıp etkinlik yaptık havası oluşturmak bir kaç resim çekip sayfadan paylaşmak..bana yakın olmasına rağmen gitmeyi düşünmüyorum değmeyeceğini biliyorum.

3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Belirlenen adreste gerekli bilgi verilecektir ön kayıt vs bun benzer bir uygulama yok.

Ödüller de süpriz ama gitmenizi tavsiye edebilirim.

iyi forumlar.

4. sadece 1 konuda katılıyorum oda şuanki etkinlikte berabere kalma durumunda ödül verilmemesi ha birde tabi ki indirim kodunu gram gram dağıtmaları versene herkese... neyse azıl yazacaklarım bunlar değil, daha önce ki bir çok etkinliğe katıldım. ve son etkinlikte ciddi ödüller kazandım. yüzüksüz gemime spartan kazandırdım ve darkorbit tarihine damga vurdum. darkorbitte ki en farklı ve tek gemi oldu. ayrıca elle tutulur bir ödül daha kazandım oda gaming mouse idi. hatta şuanda elimde mouse :D eklemek isterim ki indirim kodlarıda gemiye yüklendi ancak elimize verilseydi emin ol o kod parayla satılacaktı. yapan olurdu. böylesi daha iyi ayrıca indirim 1 saatlik gelmiyor 24 saat geliyor alacağın malzemeyi istediğin zaman alabilirsin zaten verilmeden önce verileceği saat tarih belirtiliyor. yani darkorbite de hak veriyorum indirim kodlarını fazla verirlerse hem o kodlar el değiştirir satılır hemde bot kullanan 30-40 milyon hazırda bekleyen uriler cephaneye dönüştürülür malesef...

5. Bu seferkine gelme bari azda biz ödül kazanalım :D

Ödülün ne olduğu açıklanmıyor olabilir ama büyük bir ödül olduğundan eminim. Kafe etkinliklerinde kronos kapısı, kappa kapısı 150 bin uridium ve indirim kodu gibi ödüller vermişlerdi. Gist te kafe etkinliklerinde verilen ödüllerden daha iyi ödüllerin olacağını düşünüyorum.

5 vs 5 olduğundan kazanan takımın 5 oyuncusunada aynı ödüller verileceğinden son etkinikte verdikleri 10 spartan ve sayborg gibi ödüllerin olacağını sanmıyorum.

Merak ettiğim bir başka şey ise 5 vs 5 kapışacwğımız takimın oyuncularını sizmi belirleyeceksiniz yoksa biz dilediğimiz oyuncu ile takım olabilecekmiyiz?

Bide 5 vs 5 de beklentinin üstünde bir katılım olursa örnek veriyorum. 20 kişi veya 40 kişi katılırsa gerektiği kadar takım oluşturcakmısınız? Yada katılım az olur ve 2 takım çıkmazsa iptalmi olcak

**Büyük*KorKu** bunu beğendi.