Öneri İstasyon Düzeltmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXTheMexXx tarafından 5 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Savaş İstasyonlarına Güncelleme Gelmeli Mi ?

1. Evet

93,3%
  2. Hayır

6,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Bildiğiniz üzere savaş istasyonu 9 parçadan (bunlar sekiz yan bir orta olmak üzere) oluşuyor.
    Tek kişi yan modüllere sıkmadan ortayı kesiyor ve istasyon yok edilmiş sayılıyor. Gerçekten modüllere seviye atlatmak için verdiğimiz uridium boşa gitmiş gibi oluyor. Tek Mimesis tüm istasyonu tek başına kesebiliyor. Benim önerim Delta kapısını yapmış olanlar bilir. Boss Lordakium çevresinde 5 Protegit bulunur. O Protegit'leri kesmeden Boss Lordakium'a hasar veremezsiniz. Aynı şey savaş istasyonlarına da gelmeli. Yan modülleri kesmeden Gövde'ye hasar verilmemeli. Ayrıca Deflektör modülünün etkisinin 2 (iki) katına çıkması lazım. 18 dakika bonus veriyor 16 seviye deflektör. 36 dakika vermeli çünkü aşağı yukarı 200 300 bin uridium harcıyoruz tek Deflektöre. Eminim aranızda Mimesis sahipleri vardır ve bu ankete hayır oyu verecekler. Canınız sağolsun ama bildiğiniz gibi sizde istasyon kuracaksınız illahaki. Tek gemi kesince sizde sinir olacaksınız, ben tek kendim için değil herkes için yazıyorum. Teşekkür ederim oylamaya olumlu bakana da olumsuz bakana da.

Eser2 bunu beğendi.
  2. Koruma devre dışı iken patlayan modül yerine başka modül konması engellenmeli yoksa istasyon hiçbir şekilde kesilmez sürekli yeni modül atarlar

3. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Orayıda düşündüm. Ek modül eklenince insta gene düşer AKTİF yan modül olması lazım...

Eser2 bunu beğendi.
  4. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

***met*** ve Eser2 bunu beğendi.

5. Tebrikler gerçekten çok güzel bir yere değinmişsin söylediklerini destekliyorum bence gerekli düzenlemeler yapılırsa herkes için iyi olacaktır.

***met*** bunu beğendi.
  6. Eser2

Eser2 User

Destek..

***met*** bunu beğendi.
  7. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Güncel

@.Paradoks. Hocam yeterli sayı oldu artık he. Zaten forumda toplam ne kadar aktif kişi var. Raporlayın artık şu fikri...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Kasım 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzda sunduğunuz fikir haftalık raporlara eklenmiştir, merkez ekibe iletilecektir.

Bundan sonraki süreç merkez ekibin insiyatifindedir.

İyi forumlar.

-Star- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.