İstasyon Gövdesi Hkda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 18 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eskiden korumada iken gövde değiştirdiğimizde istasyon tek yiyordu geçen ben öyle yapan klanın istasyonuna ateş etmeme rağmen patlamadı yeni bir güncelleme mi geldi?

Not : İstasyon korumadayken hem kalkan değişikliğinde hemde darbe modülü değişiminde saldırdım patlamadı.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İstasyon korumada iken deflektör modülü değiştirilirse sadece gövde modülünün koruması 4 dakika boyunca kalkar.

Gövde modülü değiştirildiğinde ise DP'si sadece 1 olur. Eğer istasyon korumadayken gövde modülü değiştirilirse insta kalkanı sonlanmaz ve süresi devam eder. 4 dakika sonunda gövde modülü kalkan yenileyerek maksimum gücünde çalışmaya başlar.

Belirttiğiniz istasyonda ilk önce gövde modülü, akabinde deflektör modülü değiştirildiği için tek atışta imha edilmemiş olabilir.

İyi forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  3. Korumadayken önce kalkan olan deflektör sonra darbe olanı değiştirdi her ikisinde de saldırdım fakat patlamadı.

Eğer kalıcı olarak artık patlamayacaksa bende artık gönül rahatlığıyla modül değiştireceğim.

Bu kesin bilgiyi nasıl temin edebilirim @.Paradoks.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İstasyon korumda iken gövde modülü değiştirildiğinde insta kalkanı kaldırılmaz. Akabinde deflektor modülü değiştirildiğinde, insta kalkanı geçici olarak merkez için durur full DP ve kalkanlı gövdeyi kesmeniz gerekir.

İyi forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. Normalde mantıken öyle olması gerekiyor ama istasyon korumadayken gövde değişikliğinde tek yiyor maalesef :(

Ben bununla ilgili yani istasyon korumadayken gövde değişikliği yaptığımda biri gelip tek atıyordu anket açtım maalesef gerekli destek gelmediği için büyük ihtimalle mod arkadaşlar merkeze iletmedi.

Support yazdım bakalım ne cevap verecekler desteğiniz için teşekkürler.

Konu kilitlenebilir.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Durumu deneyerek gerekli raporlamları yapacağım. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.