İstasyon Gövdesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 18 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Saptırıcı modülü geliştirirken her seviye de 1 sapma bonusu olacağı söyleniyor.Bu sapma bonusu ne anlama geliyor?

Birde diğer özellik bosunu %30 olacak diyor.Bunuda açıklarsanız sevinirim.

2. turgut

turgut User

Saptırıcı modülün deflektör olması lazım yani deflektör ün süresini yüzde 30 arttırdığını söylemiş gibi gözüküyor ama bende anlayamadım :D :S

3. Merhaba ,

Saptırıcı Modül dediği Deflektör modülü oluyor. Anladığım kadarı ile Deflektör modülü belli oranda sapma yani büyük olasıkla süre ile ilgili avantaj alacak. %30 olayı da aktiflik süresi yani dakikaları arttırıyor olması gerekiyor.

Şu an net bir şey demek istemiyorum sadece yazıdan anladığım kadarı ile yazdım.

İyi forumlar.

4. Bana da süre ile alakalı geldi ama kesin cevap almak için yazdım kimsenin bilgisi yok galiba :)

Özellik bonusu merak ettim birde acaba yanında ki modüllere mi %30 avantaj veriyor.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Gövde Modülü sadece HP ( Darbe Puanı ) Bonusu kazanmaktadır.

Her geliştirildiğinde sahip olduğu darbe puanı artar. 16. Seviyeye ( Maksimum Seviye ) ulaştığında 5,070,000 Darbe Puanına sahip olur.

Saptırıcı Modülü , Basit tabirle ; Rakip oyunculardan gelen atışları , istasyondan saptırır ve vurulma ihtimalini düşürür.

Modülün seviyesi her geliştirildiğinde , Darbe Puanı ile birlikte sapma oranı %1 artmaktadır.Maksimum seviye de %16 Sapma Oranı olur.

Diğer özellik bonusu , Dış Katman Modüllerinde geçerlidir.

Nasıl Yani ? Derseniz ;

Örnek ile açıklayayım , Örneğin bir Lazer Modülü yerleştirdiniz.

Lazer Modülünü her geliştirdiğiniz de , Lazer Modülünün Darbe Puanı ile birlikte , Verdiği Hasarın bonusu da artar.

Roket Modüllerinde de aynı durum geçerlidir.

Tamir Modülünde , Darbe Puanı ile birlikte bonus olarak Saniyede tamir ettiği miktar artar ( Aynı zamanda Tamir süresi kısalır )

Yükseltici modüllerinde ise , Darbe Puanı ile birlikte verdiği yükseltici bonusu da artar. ( Örneğin , Şeref Modülü yerleştirdi iseniz , Darbe Puanı ile birlikte verdiği Şeref Puanı Desteği de artar )

Detaylı bilgi için aşağıdaki kısımı inceleyiniz.

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 19 Ocak 2015
  6. Bu dedikleriniz olabilir ve birde istasyonu korumadan çıkardığım zaman TSİ saatine göre 19-22 arasında normalde 10 saniye vermesi gerekirken 11-12 saniye arasında sürede veriyor.

Konu kilitlenebilir.

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.