istasyon modül geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve тσƒιтα tarafından 9 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha önce varsa bulamadım ama istasyon modül geliştirmesi için ne kadar uridium harcanacağını bulamadım bir modülü geliştirmek için ne kadar uridium gider detaylı bir tablosu var mı arkadaşlar

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Klan Savaş İstasyonu İç Modüller ;

Total cost to upgrade one Internal Module to maximum (with 100% efficiency) = 402,750 Uridium
    İç Modüllerin maksimum geliştirme maliyeti ( %100 Şans Demesi ile ) = 402,750 Uridium

Klan Savaş İstasyonu Dış Modüller ;

Total cost to upgrade one External Module to maximum (with 100% efficiency) = 268,500 Uridium
    Dış modüllerin maksimum geliştirme maliyeti ( %100 Şans Denemesi ile ) = 268,500 Uridium

İSTİKLAL modumuza teşekkürler.

3. NEFES modum vs İSTİKLAL modum çok teşekkür ederim yanlız gücel tablo bu değil sanırım eski tablo bu şuan ki geliştirmeler için farklı miktarda uridium isteniyor.

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Şuan denemelerim sonucu hem iç hem dış modüllerin uri maliyeti tabloda doğru olarak verilmiştir. %5 vip indiriminiz veya %25 indirim pakedi veya aynı anda bu iki paket mevcut is sistem bu fiyatlardan % lik bir düşüş yapacaktır. Ben HULM-1 iç modülü ve RAM-MA dış modülünde deneme yaptım, bu tablodaki sayılar üzerinden gerekli indirimleri düşünce oyunumdaki miktarı verdi. Bu miktarlarda herhangi bir hata bulunmamaktadır.

Bilgilerinize, Keyifli Forumlar

5. Çok teşekkür ederim size çok yararlı oldu tüm arkadaşların emeğine eline sağlık konu kilitlenebilir.

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.