İstasyon Modülü Hkda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 23 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İstasyon modülü geliştirme maliyetini öğrenip bana detaylı bildirebilir misiniz?

Açıklama / Sözlük kısmında 4.sayfada ist modül geliştirme için bilgi var fakat LTM-LR modülünü geliştirmek istediğimde 6365 uri gösteriyor 1 levelden 2.levele

Modül geliştirme kısmında 13.700 uri istiyor.

Yani indirim gelmiş modüllere bana en güncel hali lazım şimdiden destek verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

@.Paradoks. adminim desteğinizi bekliyorum :)

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Gözlemlerimde bende aynı durum ile karşılaştım. Ne yazik ki, tabloda mu, yoksa sistemsel bir hata mı mevcut kesin bilgim bulunmuyor. Durum hakkında bilgi alarak size geri dönüşde bulunacağız.

İyi forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  3. Tablo eski adminim.

Ben zamanında o tabloya göre modül geliştirdim zamanında.

Klan arkadaşım benim dikkatimi çekti ve gerçekten indirime gidilmiş.

Geliştirme yapmayı düşünüyorum ama bana güncel hali lazım.Bu tabloyuda birisi başka forumdan bulmuştu benim için.O kişi buradaysa tekrardan kendisine teşekkür ederim :)

4. Gelişme var mı adminim?

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim, forumdaki ilgili konudaki bir kaç tablonun eksik olduğunu farkettim.

Gerekli düzenlemeler en kısa sürede yapılacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.