İstasyon Patlaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 17 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İstasyonumuz korumada iken gövdeyi ve kalkanı değiştirdim.Düşman birisi geldiğinde bir atışta patladı.

Bu teknik bir sorundur ve teknik ekibe bildirilmesi kısa zamanda bu açığı düzeltilmesini istiyorum.

2. gövdeyi değiştirdiğiniz için gövde yok gibi sayılır ve bu yüzden tek atışta patlar. süresi dolduğu zaman normal gövde gibi olur. yani bu yüzden gövde değişimini istasyon korumada olduğu zaman yada gövdenin üstünü kapatarak yapmanızı öneririm. aksi taktirde tek atışta patlıyor çünkü gövdesi yok yeni gövdenin aktif olması için süresinin dolması gerekli teknik bir sorun değildir oyunun bir parçasıdır.

3. Korumada olan bir modül nasıl patlıyor bana bir açıklamasını yapar mısın?

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Genel bir sorun olduğunu kanıtlamadan merkeze bildiremeyiz. Sorunun genel olduğunu anlamak gerekiyor. Sizin durumunuz , İnternetten yada sizin hesabınızdan kaynaklanan bir bugdan dolayı da yaşanmış olabilir.

Dilerseniz , Support 'a bir başvurup , durumu anlatın. Eğer sorun oyundan ise , İstasyonunuz geri verilir diye düşünüyorum.

Ayrıca bu arada konu açık kalsın , Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar varsa ( Nadir bir olay ama ) bildirirlerse sevinirim. Sorun genelse rapora ekleyeceğiz.

Keyifli Forumlar

5. instası vardı yani öyle mi ?

6. Evet korumada iken gövdeleri attım patlattılar tek atışta.

Benden başka kimsede korumayı açma yetkiside yok.

Bu sorun genel kısa zamanda bildirilmesi gerekiyor.

Ben darkorbit güveniyorum ki istasyonu vermezler vermesinide istemiyorum zaten ama yarın bir gün tekrarı halinde istasyon kurmanın anlamı kalmaz ki o kadar levellerini geliştirdim.

Not : Modum sizde deneyebilirsiniz.Korumada iken gövdeyi değiştirin DP ve Kalkanı düşman tek atışında patlıyor.Size en güzel kanıt bu olur kendi gözlerinizle görerek.

7. istasyonu geri vermek derken zaten kredi ile tamir oluyor yani o sıkıntı değilde patlaması garip. yani gövde modülünün süresi dolmadan tek atışta patlaması doğru ama korumadayken patlamasına anlam veremedim.

8. O kadar koruyoruz korumaya alıyor tam 3 saat ben boşuna mı korumuş oldum :S

Korumaya aldı diyerek gövdeleri değiştiriyorum tek atışta patlıyor.

Korumada olmadığı zaman gövdeleri değiştiğinde patladığını biliyorum.Özellikle korumada iken attım bunu sizlerde deneyerek görebilirsiniz.

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sorunu merkeze iletmek üzere rapora ekleyeceğim o halde. Sonuçta Diğer forumlardan da benzer raporlar gönderilebilir.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.