İstasyonlar Saldırıya korumalı bölge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MİRAÇ_SELÇUK™ tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar istasyonlarda saldırıya korumalı bölge olsun ancak Savşa herzaman savaştır :D

Klan Savaşları veya düşmanlıklarda veya bir oyuncu yaratık kesmeye başladığı zaman koruma kalkar veya siz 2-6 da kendi şirketinizin istasyonuna giderseniz rakip size sıkar ancak siz kendi şirketinizde iseniz düşmanlık yoksa sizde birine sıkamıyorsanız kimsede size sıkamaz

Edit anket eklemeyi unuttu yetkililer ekleyebilirmi

2. Merhaba ,

Şirketlere ait saldırıya koruma var zaten fakat herkesin kendi şirkete ait istasyonda saldırmadığı ve açılmadığı sürece koruması vardır.

" Konu Araçları " yazan yeri bulup oradan anket ekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Modum galiba anlamadınız şirketlere ait saldırıya koruma var evet ancak onlar portallarda geçerli
    Bunların istasyondada olmasını düşünüyorum

Yani siz kendi şirketinizin istasyonundayken düşman gelip size dalar ama portaldayken saldıramaz bununda portallar gibi olmasını düşünüyorum ancak portallarda düşmanda olsa klan düşmanıda olsa sen sıkmadığı sürece sana sıkamaz

bunun istasyonlardada geçerli olmasını düşünüyorum

4. Merhaba ,

Bende istasyonlarda yani kendi şirketinize ait istasyonda ( x-1 ve x-8 haritasındaki ) siz saldırmadığınız yada alan dışına çıkmadıysanız saldırılamıyor.

İyi forumlar.

5. Ama bir düşman gemisi gelip saldırabilir :D

6. Merhaba ,

Benim haberim yokken oyun sistemi mi değişti anlamadım. :) x-1 ve x-8 haritalarında ana istasyonda ve saldırıya korumalı alan içindeyken düşman gemi de gelse eğer siz saldırmazsanız size saldıramıyorlardı. Bir yerde gözden kaçan bir ayrıntı var ama çözemedim.

İyi forumlar.

7. Darion26

Darion26 User

şu an hiç bişi anlamadım arkadaşımız herhalde asteroidlerin üstüne kurulan klan istasyonunu kastetmiş :) yada ben yanlış anladım :confused:

8. Ne içtiniz ya akşam akşam portallardan bahsediyor

9. bence olmamalı böyle bişey adam sinirimizi bozuyo klanda falanda değil kessek - şeref yicez bekliyoruz adam sıkıyo sonra kesiyoruz -şereften kurtuluyoruz ama koruma olursa sıkamaz biz de kesemeyiz adamı.

Not: klan savaş istasyonu olduğunu ve gibi durumlarda korumanın gelip gittiğini daha iyi açıklaman lazım.

10. Merhaba ,

Açıkçası bir yazım hatası mı yaptı anlamadım çünkü mesajın genelini okuyunca ben şirket istasyonu olarak anlıyorum. :)

Biraz daha uygun cümleler kullanırsa iyi olacaktır. :)

İyi forumlar.

11. Merhaba ,

Klan Savaş İstasyonu ayrıdır şirketlere ait ana istasyon yada istasyon ayrıdır. Ayrıca konunun akışına bakarsanız konu neden buralara geldi daha iyi anlayabilirsiniz.

Konu açılırken Klan savaş istasyonu gibilerinden belirtilmemiş. Ayrıca mesajın devamını okuyunca da şirket istasyonu anlamı çıkıyor. Birisi klan istasyonu birisi şirket istasyonu :) umarım anlatabilmişimdir. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.