Öneri istasyonların rengi şirkete göre değişsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {-€FSANE_AT€Ş-} tarafından 11 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsunmu

1. olsun

75,8%
  2. olmasın

24,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. örnek: eic klan savaş isatyonu

2. good+imzan gözükmüyor :)

3. hayır oyun şimdi bulunan gemilerle irislerle havoc herculesleriyle tasarımlarla yeterince kasmıyor mu ? onu da geçtim istasyon kuran mı var ? gerek yok bence oyum olumsuz.

4. renkle ne alakası var?

5. KARANLIK

KARANLIK User

Olabilir ancak şuan oyun için daha yararlı olabilecek fikirler düşünmeniz daha güzel olabilirdi :)

6. tabi efsane ateşe göre sadece paintten değiştiriliyor rengi. oyunda 40 tane server var her birine uyguladık, etrafındaki modüllerin tüm permütasyonlarını hazırladık diyene kadar ********* 2023 *********** ulasıruk gibime geliyr

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2013
  7. seni mantıklı olmaya davet ediyorum :D

8. Ben de seni ayıkken konu açmaya davet ediyorum. :cool: sanki istasyon kuruyosunuz her serverın her haritasına türkiye 3 e gel 2 klan istasyon kurar o da mmolular 2-6 ya eicler 1-6 ya iki klan arasındaki savaş ha olmuş ha olmamış hiç gereği yok :cool:

9. sizin serveri bilmiyorum ama bizim serverda istasyon kuruluyor tek başıma benim bile kurduğum oluyor

10. he iyi yanlızca sizin server için bu yapılmaz umarım onu ayıkmışsındır.

11. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar karşılıklı konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen bu seferlik uyarıyorum !

12. sırf sizin serverde isatyon kurulmuyor diyede bu fikir çöpe atılmaz ;)

özür dilerim fm görmedim onu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Aralık 2013
  13. Tr3'te korkak çok... Yenilenler şirket savaşına bağladığı için pek istasyon kurulmuyor...

14. konu güncel

15. gayet iyi fikir olabilir tabi şuan için pek düşünülcek konu değil oyun zaten donuyor ama ileride niye olmasın. bir arkadaş her konuda olduğu gibi bu konuda da bağrınıp duruyor hiç takma sen onu :)
    İleriki zaman için +1 :d

16. Merhaba ,

Gereken yapılmıştır. Konu dışı ve forum kurallarına uymayan davranışlardan uzak duralım.

İyi forumlar.

♥BЦŁÐØZ€Я♥ bunu beğendi.
  17. eyvallah modum sağolun :)

18. olsun ne kasması olur bence

19. WolfWar

WolfWar User

Güzel ve renkli bir fikir +1

{-€FSANE_AT€Ş-} bunu beğendi.
  20. Fikrini sevdim dostum hem oyuna bir tat katar +1

{-€FSANE_AT€Ş-} bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.