İstatistik Droid Tasarımı Önerisi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Feeddis tarafından 10 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Feeddis

Feeddis User

NPC kesmek ve görev kasmak amaçlı oynuyorum.

+ %7 Hız + %7 Lazer İsabet Şansı, +%15 DP, +%15 NPC Hasarı modülleri takılı SOLACE kullanıyorum. Plus gemilere daha çok var.

1. Confi (Savaş):
    10 Havoc Tasarımı
    19 Pro - 1 Odysseus Lazer
    Droitlere lazer, jeneratöre hız takılı.

2. Confi (Keşif / Kaçış):
    8 Havoc - 1 Hercules - 1 Hermes Tasarımı
    19 B02 - 1 B03 Kalkanı
    Doritlere kalkan, jenaretöre hız takılı.

17 adet Havoc envanterde boşta duruyor. Birleştir kısmında da hiçbir droid tarifi yok.

Öncelikle Spartan tarifini ve varsa diğer droit birleştirme tarifini nasıl elde edebilirim?

1. ve 2. Confi için ayrı ayrı olarak hangi droit türünü tercih etmeliyim sizce?

Son düzenlenen: 10 Ekim 2024
  2. Herculesler full olana kadar takma, havoc 1 tane bile eksik takarsan hasar bonusu vermez, herculesleri fulledikten sonra kaçma/keşif konfisinde droidlere full kalkan koyarsın gemi hız olur. Spartan tarifini kronos kapısını tamamladıktan sonra açarsın. Hermes düşük şansla Delta kapısından düşer fullemen için çok kaynak harcaman lazım ileriki aşamalarda yaparsın, Cerberus ve Artemis tasarımları etkinliklerden kazanılır.

Feeddis bunu beğendi.
  3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bir önceki konuda belirttiğim gibi oyuncu arkadaşlar buna daha iyi bir cevap verecektir. Şahsi fikrim:

Savaş confisi gayet yeterli ancak odysseus lazeri fazlalık yerine prometheus takılabilir.
    Kaçış konfisi için de herkül kasmanızı öneririm.
    Spartanlar için, Kronos yapmanız ve birleştirme tasarımını elde etmeniz ardından 1 adet havoc + 1 adet herkül tasarımını harcamanız gerekiyor 1 spartan tasarımı için. Droit tasarımlarının ne işe yaradığı kısmında Buradaki konudan detaylı bilgiye sahip olabilir ve kendinize en uygun tasarımı seçebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Feeddis bunu beğendi.
  4. Feeddis

Feeddis User

Öncelikle iki cevaba da teşekkürler. Kalkan confisi için herkül takacağım. Proları fulledikten sonra kapı yapmaya başlıycam herkül için. Birinci konfi için de Spartan daha mantıklı geldi ama Hermes de biraz kafamı karıştırdı. Oyuncu arkadaşlar deneyimden yola çıkarak yardımcı olabilirler diye umdum. Solace gemi kullanıyorum o yüzden dp ve gemi özelliği azaltma çok işime yaramaz gibi geldi. Ama ileride plus gemilere geçince onlarda kullanılabilir mi acaba hermes kafamı karıştırdı biraz.

.Mephistos. bunu beğendi.
  5. merhaba..iki konfiyede şu an full havoç koymanızı tavsiye derim..yoksa hasar bonusu alamazsınız...spartanlar içinde 10 hercules 10 havoç ve en önemlisi 2250 adet bölünme kristali ve bunu üretebilmeniz içinde kronos kapısın bitirip inşa planını almanız lazım..

yetenek gemisi kullanıyorsanız hermes droitleri işinizi görecektir..full hermes %20 dp %5 hasar ve %10 yetenek zamanı kısaltması verir.bunu triskelon roketatarı ile desteklerseniz %35 lik bir zaman tasarrufu sağlarsınız.citadel ve plusta slace ve plusta sperhead ve plusta yada nimesis gemilerinde çok işinize yarar..

benim tavsiyem öncelikle bölünme kristalini hydra roketatarına kullanmanızdır.. bölünme krstali son derece nadir bir maddedir. hydra yapmanızın sebebide hydra roket atarı %25 dp %30 kalkan vermektedir.havoçlarla birlikte %10 hasar bonusunu da aldığınızda spartan ın %15 dp %10 kalkan %10 hasar istatistiklerinden daha yüksek bir seviyeye getirmiş oluyorsunuz geminizi...yani %15 dp ve %20 kalkan yönünden avantajlı oluyorsunuz..daha sonra spartanı düşünmenizi tavsiye ederim.gelişmekte olan gemilerin yol haritası bu yöndedir..

Son düzenlenen: 13 Ekim 2024
    Feeddis ve .Mephistos. bunu beğendi.
  6. Feeddis

Feeddis User

Teşekkürler tam olarak böyle bir öneri arıyordum kısa süreçte ve uzun süreçte işime yarayacak şekilde. Konu kilitlenebilir.

7. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Talebiniz üzere kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.