istemci acılmıyor

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve $ØИ_Ø$ПÂИĿĪ_ŦØRЦИЦ tarafından 25 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar oyuna giremıyorum istemcıyı acıyorum ve beyaz ekrandda kalıyor sonra kapanıyor tamemen ne yapmam lazım

HARAMI bunu beğendi.
  2. Bununla ilgili forumda çok konu var ve bende en az 4 kere cevap yazmışımdır bu da 5 olsun senin canın sağolsun.
    Amd ekran kartlarına (rx580) gibi gelen son güncellemeden sonra böyle oluyor. Çözüm için bir önceki sürüme geri dönmen gerek. Nasıl yapacağını bilmiyorsan gogılda bununla ilgili konulara göz gezdir orada anlatılmış.

3. HARAMI

HARAMI User

Hocam aynı sıkıntı bende de oluyor ama Web üzeri ve BOT dolu oyun için PC ni eski sürüme geçirme ben güncellemeyi beklerim gelmezse de Darkorbiti siler geçerim aynısını sana da tavsiye ederim, ayrıca eski sürümde mavi ekran hataları alanlar olmuş bilgin olsun iyice araştırarak yap bence

GodzillaBG bunu beğendi.
  4. benimki ama vega 3 bi ekran kartı yok işlemci olarak kullanıyorum

5. eski sürüme döndüm yine aynı düzelmedi

6. O zaman aklıma .NET Framework geliyor bir tek (çokta uzman değilim). Yüklü mü , güncel mi bir kontrol edersin.

7. şimdi onada baktım güncel durumda
    ama olmadı

8. WeeTeReP

WeeTeReP User

AMD 6700xt kullanıcısıyım. 22.5.1 sürümüne döndüm sorun çözüldü. Yazılımın yayınlanma tarihi 28.04.2022. Bu tarihten sonraki sürümlerde oyun sıkıntı çıkarıyor bilgin olsun olabildiğince eski sürüme dönmeye çalış

9. Ya da son çare oyunun çalıştığı son güne sistem geri yükleme yapabilirsin.

10. ben oyuncuyum ya oyunun yapması gerekenı neden ben yapıyorum 3 gündür oyuna girmeye uraşıyoım yapamıyom ne güne duruyor iyileştiriciler yazılımcılar bıktım yav 3 gündür olmuyor işte

HARAMI bunu beğendi.
  11. ekran kartım yok apu sistem bu sürücü olarakta önceki sürüme dönüş yapamıyorum

12. HARAMI

HARAMI User

Kesinlikle haklısınız, o işlemciye uygun ekran kartı da vardır hocam, Sisteminin kaldırdığı mükemmel oyunlar varken bu oyunu oynamaya gerek yok ben sildim komple bu konuya sorun çözüldü yazılmadan da dönmem büyük ihtimalle :)

13. smoonrise

smoonrise User

Kullandığın apu işlemcisini aramatoruna yazıp satış sitelerinden özelliklerinden dahili üzerinde olan ekran kartı modelinden driver yükleme durumu olabilir yada eski-yeni sürüm seçme . Örneğin 2200G üzerinde Radeon RX Vega8 var .

Diğer bir husus ise tarayıcı üzerinden girişler için hep yarım ağız ucu açık imalı açıklamalar yapılıyor , çoğunluğun bildiği gibi forum üzerinde yoğun bir şikayet oluşmama sebebi zaten istemciyi kullanan sayısının az olmasıdır , kimse sorunlu donma kasma yapan istemci üzerinde inat etmiyor oynamak için uyarı ceza sebebi değil ise bug ayada oyun açığı olarak kabul edilmiyor ise bırakın tarif edilsin yardımcı olunsun bilmeyenlere
    ( dosya indirmeden herhangi bir kurulum yapmadan virüs yada keylogger endişesi olmadan yada tarayıcı üzerinde güvenlik açığı oluşturmadan yapma imkanı var yasak değil ise tarif edebilirim )

Not : Amd kullanıcıyım Adrenalin 22.5.1 Recommended (WHQL) kullanıyordum zaten ama hiçbir hız aşırtması yada özel ayar olmaması rağmen anlamsızca wattman hatası verid sürüm birkça kez ve bende sildim yerine AMD Software: PRO Edition 22.Q3 kurdum wattaman jatası geçti son derece stabil şuan dirver fakat İSTEMCİ açmıyor bilginize...

14. ne yazaıkki kazadan dolayı maddi durumum yok ekran kartı alıcak

15. teşekkür ederim verdiğin bilgiler i.in kardeşim ne yazıkkı bulunmuş olduğumuz dönem içerisinde şuanki kullanmış olduğum bilgisayar 4 5 tl satılıyor ve kaldırdığı oyunda bu mecbur devam yani