İstemci Bağlantı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emperyan tarafından 14 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. emperyan

emperyan User

Uzun zamandır devam eden bir sorunu defalarca dile getirdim ama ilgilenen olmadı. Oyunun ortasında bağlantı kesildi hatası alıyorum yeniden bağlandediğimde bekliyorum öyle. Supporta yazdım dediklerini yaptım işe yaramıyor hala devam ediyor. Bu sorunların hepsi istemcide oluyor. Tekrardan başla diyince böyle bir hata ile karşılaşıyorum[​IMG]

Buna artık bir çözüm getirin zar zor 500 parça biriktirip ebedi kapı yapalım dedik 2. dalga da böyle bir saçmalık. Ne olacak şimdi nasıl gelecek oyun zevkimiz.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İstemci henüz beta sürümündedir. Kuvars içerği toplamayacaksanız; tarayıcı üzerinden kapıyı yapmanızı tavsiye ederim. Açıkca sorun yaşamamak adına tarayıcıdan devam ediyorum. İlerleyen süreçlerde Unity geçişi ile birlikte bu gibi sorunlar ortadan kalkacaktır.

İyi Forumlar.

3. Chrome'da üç boyutlu oynayabiliyorum ama beta istemci 3 boyutlu olarak açılmıyor. Flash player güncel değil, donanım hızlandırıcı çalışmıyor, ekran kartı uyumlu değil gibi uyarılar geliyor. Hepsini kontrol ettim ama yine de durum aynı. İki boyutlu da oynarız ama çok fazla takılma oluyor.