İstemci Giriş Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve the_flood tarafından 20 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. the_flood

the_flood User

sn.mod larım indirilebilir istemciye sabahtan beri bir giriş sorunu var sebebi nedir ?

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyun içerisinde giriş sorunu bulunmamaktadır. Genel bir %temp% ve çerez temizliği yapınız.

İyi Forumlar.

3. the_flood

the_flood User

daha iyi bir çözüm önerisi sunabilecek? o aşamayı geçtim ben o_O google ve expo da sıkıntı yok. oynayabiliyorum. ama istemci oyuna girişte tekrar anasayfaya atıyor.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Ne yazık ki henüz SSS yayınlanmadığından dolayı bizlerde ne tür çözüm işlemleri olabileceğini bilmiyoruz. Konunuza gerekli cevap verildiğini düşünüyorsanız kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. the_flood

the_flood User

şu anda giriş sağladım. giriş sağlayamayanlar için çerezden sonra pc ye reset gerektiğini bildirin lütfen. tek çerez yeterli olmuyor istemci için.
    konu kilitlenebilir. tşk.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  6. smoonrise

smoonrise User

Bu tür tüm sorunlarda maalesef TÜRK usulü kapa - aç taktiği gibi yapmak lazım :) yani çerez - temp vs. ve diğer depolanan dosyaları silmek modem resetlemek sorun tarayıcıdan giriş ise farklı tarayıcıdan denemek ve hatta flasplayer silip yüklemek yeniden .

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözülmesine sevindim. En kısa sürede SSS yayınlanması durumunda bu sorunları beraber aşacağız :) .
    Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.