İstemci Giriş Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve KOCHİRO tarafından 19 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KOCHİRO

KOCHİRO User

Oyuna Google Chrome tarayıcıdan bağlanmada problem yok ama istemcinizde yükleniyor yazısının çeyreğinde oyun kalıyor forum moderatörlerinden açıklama bekliyorum iyi günler

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Lütfen çerezlerinizi temizleyiniz. Yapılan güncellemeden sonra çerez sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. NoFlexZone

NoFlexZone User

İstemcinin çalışması için en az sistem gereksinimleri olan Windows 7 ve üzeri bir işletim sistemine ve 4GB Ram, 2GB HDD, 6 Mbit DSL Bağlantı gibi istenen özellikleri zaten karşıladığınızı varsayarak;

Başlamadan önce hatırlatmakta fayda var; " Forumda link paylaşımı yasaktır. " bu yüzde size söyleyeceklerimi arama motorunda aratarak araştırınız.

1- İşletim sisteminize uyumlu ve güncel olmak şartı ile " visual c++ redistributable " güncellemesinin tek başına yükleyici programının Microsoftun sitesinden indirin.

2- Windows için DEP yani Veri Yürütme Engellemesini ayarlayın.

3- Sistem güncellemelerini kontrol edin.

4- Hayli hazırda Proxy kullanıyorsanız istemci yüklenene kadar devre dışı bırakın.

5- Windows güvenlik duvarınızın İstemci için engelli olup olmadığını kontrol edin.

6- .NET Framework sürümünün güncel olduğundan ve Windows Özelliklerini Yükle veya Kaldır bölümünden tüm alt başlıklarının açık olduğundan emin olun.

Yukarıda saydığım çözüm adımlarını yaptığınız taktirde sorununuz ortadan kalacaktır. Her zaman güncel işletim sistemi kullanmak bu sorunlara sebebiyet vermeyecektir. İyi Forumlar.

Themis. ve .Paradoks. bunu beğendi.
  4. KOCHİRO

KOCHİRO User

Çerezler temizlenerek çözülmüştür. Konu kilitlenebilir.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.