İstemci Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SELOCAN tarafından 13 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SELOCAN

SELOCAN User

istemciyi indirip kurdum kurulumdan sonra ikona tıklayıp açıyorum ama beyaz pencere çıkıp direk kapanıyor ne yapmam lazım bu yüzden hep tarayıcıdan oynuyordum ama stemci ödülünü alsaydık en azından.

2. Progam Ekle kaldır'dan tüm Microsoft C++ yazılımlarında 'Değiştir' yazısı çıkanlara değiştir'e bas 'onar' de.

3. SELOCAN

SELOCAN User

yaptım ama olmadı yine aynı pencere açılıyor direk kapanıyor

4. .Net framework eksik diye dşünüyorum . Microsoftun sitesinden indir yükle .

5. KUZEN.22.

KUZEN.22. User

selamun aleykum arkadaslar gynlyk gırıs odullerımı alamıyorum 15 gun luk ve duulex paletını aldıgım alde ne onu nede bırlestırmeyı ıslrm yapamıyorum.

6. Yeni çıkan bir sorun o dünden beri düzeltilmesi bekleniyor.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İstemcide yaşamış olduğunuz sorunları Burada bulunan konuda belirterek raporlanmasına yardımcı olabilirsiniz. Henüs geri bildirim olmadığından dolayı sorunların kaynaklarını bilemiyoruz.

İyi Forumlar.

8. Viraaa

Viraaa User

ozel itemci takvimi acilmiyor.etkinlik hedefleri gozukmuyor.birlestir acilmiyor.

9. GALLON_TR

GALLON_TR User

lazer slotları takılı kalıyor..

10. KUZEN.22.

KUZEN.22. User

arkadaslar bu sorunu hala duzeltmemıssınız hala gunluk odullerımı alamıyorum ..bunu nasıl tekafı edeceksınız yatırdıgımız parayımı gerı havale edecekdınız yoksa duzgun bır sekılde ınsanları cıleden cıkarmadansorunumu halledeceksınız...hakaret etmeyın dıyorsunuz ama ınsanlarıda aptal ve enayı durumuna durusmekten artık vazgecın.ya bu deveyı gudun yada bu dıyardan gıdın ..

sorunlardan sureklı bız zarar gıruyoruz sıstemde telafısı bıle yok sureklı hakkı calınanlar bızız aba altındanda sopayı gosteren sızsınız yazık ınsanları bu kadar haksız yere uzdugunuz..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2020
  11. Ben de sizdenim dostum, moderatörler gibi yazdığıma bakma :D

KUZEN.22. bunu beğendi.
  12. KUZEN.22.

KUZEN.22. User

(shock):confused.::cool::rolleyes:o_O:):):)

13. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Deluxe Paketinizin oyun içi görüntüsü ile birlikte sorununuzu belirtmeniz adına Support Takımımız ile iletişime geçiniz.

İyi Forumlar.