istemci sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ModernKöle tarafından 20 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. istemci oyun ekranında iken anasayfasından sürekli çıkış alıyor veya yeninde yükleme istiyor. nasıl gidereceğiz bu sorunu?

2. sanırım herkeste bu sorun var. bizlik bir şey değil daha istemci beta sürümünde yıl başından sonra giderilir diye düşünüyorum

3. epochdas

epochdas User

İstemcide yükleniyorda kaldı oyun açılmıyor yaprak topluycaktım ikidir yükleniyor tamamen dolu bekliyor.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yaşanan sorun bu gün düzeltilmiş olması gerekiyor. Sorun devamında lütfen ekran görüntüsü ile birlikte konunuzda tekrardan belirtiniz.
    Mesajıma Nasıl Resim Eklerim

İyi Forumlar.

5. ne yazıkki clientteki sorun devam ediyor halen atıyor

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yaşanan sorun raporlara eklenilmiştir. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Dilerseniz konunuzun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

7. uzun süredir oynamıyordum, son savaş bileti etkinliği, yeni gemiler ve pet yenilikleri ile ilgili (yüvsit protokolü) uzantıları bırakırsanız buradan o sayfalara gidebileyim. iyi çalışmalar konu kilitlenebilir.

8. Viraaa

Viraaa User

hayir clienttede tarayicidada ana sayfadan cikis aliyor kendi kendine.

9. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Blacklight Ebedi kapı ile ilgili detaylı bilgiye buradan, gemilerle ilgili bilgiye buradan ve yeni pet sistemiyle ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.