İstemci Sorunu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve epochdas tarafından 3 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. epochdas

epochdas User

Yaklaşık bir saattir önce 502 bad gateway hatası ardından girince tıklamalara geç tepki vermeye başladı oyun.Çerezleri temizledim internet bağlantımı kontrol edip farklı ağlardan denedim ancak sorun çözülmedi.Bilgi verir misiniz?

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

İstemcide bazı sistemlerde uyumluluk sorunu yaşanabiliyor bu yüzden önce istemciyi kaldırıp tekrar kurmanızı ve ardından sorun çözülmezse aşağıdaki yöntemi denemenizi isteyeceğim.

Malumunuz Seafight ve Darkorbit aynı altyapıyı kullanıyor istemci olarak. Orada bir çözüm önerisi sunmuşlar bu sorun için. Bir kontrol edin bu öneri size yardımcı olacak mı diye.
    https://board-en.seafight.com/threads/seafight-client.170660/
    3) Seafight.exe stopped working.

Possible steps to solution:

Enter the Control Panel.
    System.
    In the left pane, click Advanced System Settings.
    go to the Settings button in the Performance section.
    On the Data Execution Prevention tab, activate the Enable DEP for all programs ... box.
    add in the box below the executable of the conflicting application.
    apply and accept.
    IMPORTANT - If you have window 7 64 bits, this will not Work

In case this does not work you can try the following:
    Navigate to the installation folder of the troubled app.
    Locate the .exe file, right-click and open Properties.
    Under the Compatibility tab, check the box beside ”Run this program in compatibility mode for”.

Choose the preferred Windows version and click OK
    Choose change setting to all user and make the same procedure as point 4.
    Run the program as administrator - accept and apply
    Restart your computer!

İşlemleri uyguladıktan sonra geri dönüşünüzü bekliyorum.

İyi forumlar dilerim.

3. darbklanı

darbklanı User

Modum tam 10 kere kaldırıp kaldırıp yükledimi bir de format attım bilgisayarcıyım elimin altında diye düzelmiyor arkadaş gibi 502 den başlıyor 503 504 hatalar alıp duruyoruz

4. .Mephistos.

Merhaba,

Yeni edindiğim bilgilere göre; Şu an istemciye gelen güncelleme ile alakalı bir sorunumuz mevcut. En kısa sürede çözülecektir. Sabrınız için teşekkür ederim.

Güncelleme ile alakalır gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

İyi Forumlar dilerim.

Son düzenlenen: 3 Şubat 2021
    .Hypnos. bunu beğendi.
  5. Biz oyuna giremezken botlar kasılmaya devam ediyordur muhtemelen onlar hiç keyfini bozmasın oyun zaten botlar vs npcler oldu hiç bir yaptırım uygulandığı yok

6. hidalgo.47

hidalgo.47 User

bu nasıl oyundur böyle. özen göstermediğiniz tek oyununuz budur herhalde

7. .Mephistos.

Merhaba,

Yapılacak cezai işlemler DO TR ekibinin yükümlülüğünde değildir. Nihai kararı Merkez Ekip vermektedir. Gereken işlem eninde sonunda yapılacaktır. Sabreden derviş muradına erermiş biraz daha sabredelim.

Oyunumuza gereken her türlü özeni sağladığımızı belirtmek isterim. Yetki alanımız dışında gelişen ve elimizde olmayan durumlardan dolayı kusura bakmayın, bizler de bir oyuncu olduğumuz için bu şekilde siteminizi anlayabiliyorum. Lütfen sakinliğimizi koruyup bekleyelim ve Merkez Ekibin vereceği kararları takip edelim.

İyi forumlar dilerim.

8. Teşekkürler sayın modum sabrın sonu selamettir elbette ama 2008den beri aralıklı oynuyorum oyunu bir başlayıp bir bırakıyorum düzenli olarak 4-5 ay oynamaya başladım klana girdim her gittiğim haritada (eski haritalarda da var ama yarı yarıya) nerdeyse 10 tane botun bi ileri bi geri durmaksızın npc kesmesini görmek benim moralimi bozuyor porta kovala kovala bitmiyolar biri giderken diğeri geliyor sinir krizi geçirmemek elde değil ben de girip beslememi yapıp çıkıyorum bot görmeye tahammülüm bile kalmadı artık.

.Mephistos. bunu beğendi.
  9. hidalgo.47

hidalgo.47 User

eski sürümü yükleyin öyle girdim oyuna ben hadi eyv