İstemci Tam Ekran Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 28 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İstemciden Tam ekran nasıl yapıyoruz

2. TR1AMCA

TR1AMCA User

F11 basarsan tam ekran oluyor kardeşim

3. Arkadaş sanırım tarayıcıda olduğu gibi tam ekran olmasını istiyor , istemcide f11'e bassan dahi oyun malesef tüm ekranı kapsamıyor . İstemciye ilk geçiş yaptığım dönemlerde benim dikkatimi epey bozan bir olaydı bu :rolleyes:

DAVLÂTURİ™- bunu beğendi.
  4. smoonrise

smoonrise User

Tek sorun o değil kaç defa bildirildi kaç defa yazıldı bilmiyorum sayısını ama f5 tuşunda istemci refresh atıyor yeniden yükleme yapıyor yanılmıyorsam hala düzeltilmedi ( uzun zamandır 1 yıldan fazla vip almadığım için şuan durum ne bilmiyorum ) test sv zamanı gelen vip ile kontrollerimde hala devam ediyor olması lazım bu sorunun bununda acil düzeltilmesi lazım .

5. İstemciyi bile tarayıcı görünümlü yapmışlar. Böyle istemci mi olur? Tasarımdan kalitesizlik akıyor resmen. :/

Çağrıbey, tryhardD ve militaryship-3 bunu beğendi.
  6. Evet o konuda bir şey diyemeyeceğim ben de mutlu değilim , optimizasyonu hala çok kötü de elden bir şey gelmez bekliyoruz , düzeltirler umarım .

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mevcut sürümde tam olarak tam ekran karşılama durumu bulunmamaktadır. İlerleyen süreçlerde dengeleme ve optimizasyon işlemleri olacaktır.

İyi Forumlar.

8. bu istemciyle bu iş yürümez istemiyor kardeşim istemiyor adını istemeyimci koysunlar istemiyor zorlamı bu iş bitmiştir benden paydos.