İstemci Yazı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cansıkıntısı7 tarafından 14 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. başlıkta da söylediğim gibi ilk çıktığından beri hali böyle oyun kısmı sorunsuz çalışıyor fakat anasayfa kısmında yazılar yok ticarete giriyorum açıklamalar teklifler vs gözükmüyor lütfen yardımcı olun[​IMG]

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Şu adımları uyguladıktan sonra durumu tekrar kontrol ediniz:

1. [*]Bilgisayarım'a sağ tıkla diyerek Özelliklere tıklayın

[*]Soldaki 4 seçenekten "Gelişmiş sistem ayarları"na tıklayın

[*]Karşınıza çıkan menüden "Gelişmiş" sekmesinde Performans yazısının karşısındaki "Ayarlar" yazısına tıklayın

[*]Yeni açılan menüden "Veri Yürütme Engellemesi" sekmesine tıklayın.

[*]İlgili sekmede "Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç:" seçin.

[*]Ekle diyerek İstemci'nin kurulu olduğu klasördeki "DarkOrbit.exe"e çift tıklayarak seçin.

[*]Akabinde "Uygula" diyerek yapılan değişiklikleri kayıt edin.
      [*]Bilgisayarınızı tekrar başlatın.
      [*]İstemciyi tekrar kontrol edin
    İyi Forumlar.

3. [​IMG]
    ekle kısmında darkorbit.exe yi ekle dediğimde bu hatayı alıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2020
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Bunu sormam gerekiyor :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2020
    cansıkıntısı7 bunu beğendi.
  5. bekliyorum teşekkürler

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sorun rapor edilmiştir. Çözüm adımları açıklanmasından sonra konunuza tekrardan belirteceğim. Kişisel önerim: İstemciyi kaldırmayı vs. deneyin. Varsayılan tarayıcıyı da değiştin.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2020
  7. Kaldırıp tekrar defalarca yükledim güncellemelerden sonra bu şekilde oldu sorun bizdede aynı çözüm için hiçkimse hiçbirşekilde yardımcı olmuyor biz bu oyunu nasıl oynayacağız ?

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sorun rapor edilmiştir. Bu yönde oyuncularımızın yaşadığı genel bir sorun bulunmaktadır. İşletim sisteminde yaşanan DEP sorunu için çözüm önerileri olması durumunda açıklama yapılacaktır.

İyi Forumlar.