İstemcideki Donma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 24 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İstemcide 2 portal atlayınca mem 700 800 oluyor pc sağlam net sıkıntısız, artık şu istemci adı verilen ekranı düzeltin, tam ekran bile olmuyor donuyor savaşılmıyor, konfi değişirken lag giriyor delirtiyor

2. oben

oben User

geçerse ben adımı değiştiririm geçmez asla geçmez.

3. +1

4. mangela

mangela User

yazılarım bile görünmüyor görünse donmaya rağzıyım neyine kadar aldım kimi neyi kestim yok hiç bir yazı görünmüyor

5. S4YKLO

S4YKLO User

bu kadar para kazanan ama aksine rezalet yazılım ekibi ile daha zor görürüz biz sorunsuz istemci. O kadar zaman geçiyor güncellemeler veya düzeltmeler sanki 5 yaşında bir çocugun elinden çıkıyor gibi hem hiçbir düzelme olmuyor olanda aylar yıllar sürüyor gerçekten yazık oyunun bu haline.

6. gfdjjdf

gfdjjdf User

bende konfi değiştirmeye korkuyorum artık 6 bine pc aldım gene donuyor abi bu nasıl oyun

7. 10 bin tl den aşası kurtarmıyo galiba

8. Sorun ortadan kalkınca size osen diyebiliriz artık

9. iki haftadır pazar günü harita yapamıyorum gg haritasına tıklıyorum birdaha oyunada girilmiyor düzeltin şu sorunu artık

10. AZURRRR

AZURRRR User

düzeldimi kapılarda ki sorun arkadaşlar

11. benim gemi plutusta sıkıştı kaldı. Ne yapsam çaresiz. İyice tiksindirdiler.

12. AZURRRR

AZURRRR User

düzeldimi kapılar beyler deneyen varmı ?

13. Merhaba,

Bu sorunu bizde oyunu oynarken yaşıyoruz :/ İstemci ile ilgili bir sorun olduğundan dolayı güncellemeyi beklemek durumundayız.

Bu sorunla ilgili burada yer alan konuya bakmanız faydalı olabilir.

İyi Forumlar.