İSTİFA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

darkrobıt adaletsizliğinden ve irislerim yuzunden istifa ediyorum.

2. hayırdır kardeş irislermi patladı ?

3. tabutçu99

tabutçu99 User

HRMDE HEPSİ

4. Ahh ahh ... en kötüsü Irislerin patlamasıdır. Bu yüzden herkese Flax alın diyorum.

Başın sağolsun. Bu arada İSTİFA kelimesi daha çok çalışanlar için kullanılan bir kelimedir ;) Oyunu bırakıyorum (yada) ara veriyorum diyebilirsin.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  5. Merhaba ,

İlk olarak geçmiş olsun irisler için üzgünüm fakat başlık bu durumla pek ilgili olmamış. :) Ayrıca iris patlaması çok telafisi olmayan birşey değil aslında. En azından belli bir seviyeden sonrası için çok sıkıntı olmayabilir.

Bırakıp bırakmamak size kalmış fakat illa da bırakıyorsanız yaşamınızda başarılar dilerim.

İyi forumlar.

6. benim 9 iris patlamisti intihar edecektim :D çünkü 16 levellerdi zeusu tamir ettim yoksa oda gidiyodu 16 seviye irislerin patlamasi çok aci bir durum artik düzenli olarak tamir ediyom cpu ya güvenemiyom :D

7. tabutçu99

tabutçu99 User

GELEN GEÇEN GRUP ADIP Havocları nerden buldun diyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.