İstiklal admin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SOONSUZLUK tarafından 14 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SOONSUZLUK

SOONSUZLUK User

Selam istiklal admin,
    lütfen konuyu komple okuyun ben hile program illegal hiçbirşey kullanmadım.....!

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konuyu dikkatli okudum , Ancak önceki konunuzu görmediğimden , durumdan geç haberim oldu.

Okuduğum konuda aç gözlülük ettim kullandım demişsiniz.

Bundan başka ne anlam çıkarmamı bekliyordunuz ? Yine de kusura bakmayın , Bilmeden suçlamış olduk.

Sorununuza gelecek olursak ;

Bizim bu konuda forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Size yardım edebilecek tek birim Support.

Uridium meselesine gelince , Adminim size aslında durumu açıklamış.

Almadığınız bir miktarda , Uridium hesabınıza aktarılmış.

Bunu kullanırken bir anlamda oyun açığından yararlanmış oldunuz ki Bunun yasak olduğu G.İ.Ş. Kurallarında açıkça belirtilmiştir.

Bu tür durumları ilgili mevkilere rapor etmeniz gerekiyordu. Yararlanmanız değil.

Durumu Support ' a bildirseydiniz bu durum başınıza hiç gelmezdi.

Dediğim gibi Forumda ne kadar konu açarsanız açın bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Sadece Support ' un bu konularda yetkisi bulunuyor.

İyi Forumlar

3. SOONSUZLUK

SOONSUZLUK User

Bu kadar konu açmamın sebebi hile program kullanmadığımı bas bas bağırarak söyleme şeklimdi.
    Evet kimsenin yardımcı olacağını zannetmiyorum haklısınız aç gözlülük yaptım ve aç gözlülüğüm oyundan soğumama sebep oldu. Şunuda söylememe izin verin bana urudium gelmeden önce supporttan "promosyon teşvik" adı altında gönderildi urudium.
    Teşekkür Ederim İyi forumlar.

4. Merhaba ,

Bakın siz x3 zamanı 1 milyon uridium almış olsanız hesaba aktarılmadığı için daha sonradan promosyon teşvik adı altında 618 milyon uridium gelmesi normal mi oluyor anlamıyorum. Bir maliyetini hesaplayın bakalım kaç milyar hesap çıkacak.

Kusura bakmayın isterseniz kızın yada küfür edin ama bir gerçek var.

600 milyon küsür uridium'un 300 milyon küsürünü harcamışsınız. Burada durum illegal program yada hile kullanılması değil hesap borçlanmasıdır. Hesabınızın borcunu öderseniz açarlar

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ek olarak

Durumunuz hakkında bir bilgim yok. Bu nedenle genelleme yapmayacağım.

Ancak Almadığınız bir Uridium Miktarı hesabınıza yatırılmış.

Yapmanız gereken ilk şey , Ben bu kadar Uridium almadım , Hesabıma bu kadar Uridium aktarıldı , Bu bir hatamı dır ? Şeklinde bir geri bildirim yapmak yada Support ' a yeniden mesaj atmaktı.

Hesabınıza aldığınızdan daha az Uridium aktarıldığında Nasıl Support ' a başvuruyorsanız ; Aynı şekilde aldığınızdan fazla Uridium yatırıldığında da Support ' a başvurmanız gerekiyordu.

Maalesef Siz bu Uridium ' u harcayarak , G.İ.Ş. Kurallarını ihlal etmiş oldunuz.

Oyuna kayıt olurken de , G.İ.Ş. Kurallarını okumuş ve Kabul etmiş olursunuz.

Maalesef bu nedenden dolayı hesabınız kapatılmış gibi görünüyor.

Dediğim gibi , Bu Konuda bizim Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok.

Bizler forumdan sorumluyuz , Hesapları incelemek , Ödeme geçmişlerini kontrol etmek gibi yetkilerimiz yok.

Support ' a durumu tekrar , Detaylı bir şekilde , Kanıtlar ile izah edin. Durumdan dolayı özür dileyin ve Harcadığınız Uridium ' u , Geri ödeme olarak verebileceğinizi belirtin.

Belki harcadığınız Uridium miktarını hesabınıza yüklemeniz şartı ile açılması konusunda anlaşabilirsiniz. ( Kısaca Harcadığınız Uridium miktarının ( Borçlandığınız miktarı ) karşılığını ödemeniz gerekiyor. ) )

Bu tavsiyem dışında benim yada Forumdaki arkadaşlarımın size bir yardımı dokunmaz

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 15 Kasım 2015
    SOONSUZLUK bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.