İSTİKLAL BİR BAK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve нαябѕтуℓє-Kєєqσ[T-R] tarafından 11 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hangar değişilmiyor gemi değişilmiyor gemi oyunda gözüküyor yani . bende supporta yazdırdım fakat ne demek olmazsa yapabileceğimiz bir şey yok bunca para bunca emek boşamı gidecek ? "GENEL BİR SORUNDAN DOLAYI"

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Hangar değişmiyorsa benim size forum üzerinden önerebileceğim yada yapabileceğim bir şey yok.

Size sadece , Support yardımcı olabilir.

Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok ise , Konuları kilitleriz.

Çünkü bizim yapabileceğimiz bir şey olmadığı için , sizleri , size yardımcı olabilecek kanallara yönlendiririz.

Şöyle açıklayayım. UBA ' ya girenlerin sorun yaşadığını biliyoruz.

Durumu merkeze ilettik.

Ama Bugünün hafta sonu ( Özellikle Pazar ) olduğunu göz önüne alırsak , sorunun çözülmesi zaman alabilir.

Ayrıca Geminiz sonsuza kadar orada kalacak diye bir şey mi yazdım ? Bunca Emek , Bunca Para tümcesini kullandınız anlayamadım.

Keyifli Forumlar

3. darko_pro1

darko_pro1 User

Eğer bugün olduysa en fazla sabah resetinde düzelmesi gerekir.

4. Geçici şeyler bunlar bu kadar sinirlenmenin anlamı yok. Olaylara hiç diğer tarafından bakmıyorsunuz bir oyunda sorun neden olur önce onu sormak lazım hangarda görsel olarak değişiklikler olacağından bahsedilmişti hatta görsel olarak desteklenmişti. Şimdi sorun şu belli bir sistemde değişiklik yaptığınızda başka şeylere etkisi olabilir değişikliklere sebep olabilir. İndirmeli oyun tabiriyle kullandığımız oyunlarda ya da genel olarak online bir oyunda bir değişiklik yapıldığında oyuna erişimimiz olmaz kapatılır. Darkorbit öyle değil isteseler sunucuyu kapatıp yenilikleri öylede getirebilirler ama yapmıyorlar, bir sorun olduğunda yine kapatabilirler. Sinir bozucu bir durumu telafi etmeye çalışırken başka sinir bozucu bir durum ortaya çıkıyor. Sadece sabırlı olmak gerekiyor. Yaşanan sorunları düzgün bir anlatımla yetkili yerlere ulaştırırsak kısa zamanda sorunsuz bir ortama geçiş yaparız.

5. darko_pro1

darko_pro1 User

Dediğiniz olayı bir oyunda görmüştüm bakım diye 4-5 saat kapatıp sorunsuz yenilikleri veya değişiklikleri hallediyorlar. Eğer dediğiniz gibiyse 4-5 saat oyunu kapasınlar sorun değil en azından oyunu rahat oynarız.

Ek: Kurban bayramından beri sabah sorun var düzelmedi. En kısa süre 1 hafta oluyor:)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.