istiklal FM !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-ADANA-* tarafından 21 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

istiklal fm nedense önceki konumda sadece siz üstüne alınmışsınız da.
    ben hiçbir FM'ye demedim. demek istesem belirtirim öyle laf gambazlığı yapmam.
    the king yazdım orada hayal dünyasıyla alakası yok siz baya benim dediklerimi üzerinize almışsınız çok komik bu durumda.
    Üslubum gayet net ve açık. yardım etmezseniz konuma ne cevap verirsiniz ne de konumu kitlersiniz.
    birde uyarı almışım önceki FM'ler konuma cevap vermişler hatta teselli etmişler fakat istiklal fm sadece son cümleleri okumuş sanırım.
    banlar mısınız bilmem ama forumda böyle Forum Moderator olacaksa oyuncular değersiz durumuna düşüyor

Son düzenlenen: 21 Mart 2015
  2. Yanlış anlaşılmaya çok müsait bir yerde yazmışsınız.Bu yüzden yanlış anlamış olabilir.Onun dışında Moderatörleri de anlamak lazım.Bizden daha çok bilgisayar başında duruyorlar ve onların da hata yaptığı zamanlar olabilir.Burada bir Moderatör'ü "saçma yapmışsınız" diye eleştirmeniz ceza almanıza sebep olabilir.Onun dışında link paylaşımı yasak, bu da bir ceza faktörü olabilir.Mesajınızı düzenlemenizi tavsiye ederim.

3. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

değiştirdim :) fakat diğer moderastörler neden bir şey dememiş

4. Mesajımı tamamen okumanıza sevindim fakat bir detayı atlamışsınız.Moderatörleri de anlamak lazım.Hata yaptığı zamanlar olabilir.Yada sizin söylediğiniz şeyi yanlış anladıkları zamanlar olabilir.İnsanlık halidir.Fazla büyütmemek lazım.

5. Merhaba,

Arada böyle durumlar olabilir, yanlış anlaşılmalar olabilir. Ama önemli olan sizin oraya ne niyetle yazdığınızıdır. Niyetinizi açık ederseniz böyle sorunların yaşanacağını sanmıyorum.

İyi Forumlar.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Forumda tartışmaya yönelik mesajlar yasaktır. Ayrıca açtığınız konuyu da inceledim ve @İstiklal fm nin uyarısını da yerli buldum. Kullanmış olduğunuz üslup forum kuralları gereğince yasaktır. Sizden ricamız yazdığınız mesajı tekrardan okumanız.

İyi Forumlar

7. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

ama cidden ben modlara yönelik çirkin üslup kullanmadım. sadece şans olayına orada değinmek istedim

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İster mod olsun ister normal bir üyeye seslenin fark etmez. Sonuçta kullanmış olduğunuz üslup yanlıştır. Sonuçta yazdığınız yazıları gerek bizler gerek üye arkadaşlar okumaktadır. Demek istediğimi anladığınızı tahmin ediyorum ;)
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.