Duyuru İstiklal Mod

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 16 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bana utanmadan iftiracı damgası atmışsınız kusura bakmayın ama sizin bu (takımca) ilgisizliğinizi ve takımca 0 olan orginazinasyonuzu

Suratınıza vurunca iftiracı mı oluyorum ?

Biri iki tane işini düzgün yapan admin var onlardanda Allah razı olsun.

5 senedir hala besleme bugu var low bugu var.

3 senedir kamikaze sorunu var.

Biz bunları raporladık diyorsunuz ama peki sonuç nerde ?

Ben bunları daha öncedende resimle bildirdim ama sonuç 0.

Hala bug devam ediyor.

Ben şişeden cin çıksın veya gökten altın yağsın beklemiyorum fakat aradan baya bir zaman geçmiş ve hala buglar düzeltilmemiş.

Millet bug yapıyor uriyi kırıyor peki ben amelemiyim ? Yada benim gibiler amele mi ? Ben sabahtan aksama kadar doğru duzgun kasiliyorum ama onların aldigi yolun 1000 de 1 ni alamıyorum.

Tabi cevap hazır onlar bannlanacak.

Neden bannlanmıyorlar ? Tabiii tgc üyeleri ondan...

İngiliz alman forumlarınıda dikat ediyorum benim gibi bu sorunlardan onlarda mağdur ama her zaman ki gibi merkeze iletildi...

Peki icraat nerde ?

Madem çalışmalar yaptınız nerde ?

Oyunda milyarlarca satır kod olduğunu bende biliyorum ama sabırda bir yere kadar... 5 sene bir bug olur mu ya ?

Son düzenlenen: 16 Kasım 2015
    Prophecy ve FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  2. Oyundan çok şey istemeyelim.;)

3. Tabii niye isteyelim ki darkorbite para yatıran koyunlarına bakar...

Millet aimbot açsın bug yapsın şikayet et isyan et sen suçlusun.

4. Bu oyun düzelmez. Low vakası, NPC botu banlama vakası...

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Oyuna sinirlenip , Yine ceza almaya çalışıyorsunuz sanırım.

Ben kimseye iftiracı damgası vurmuyorum. Aksine bunu yapan sizsiniz. Ben siz ne dediği iseniz onu yazıyorum.

Biz Düzenli rapor yazıp merkeze iletiyoruz. Bunu size bu forumda milyonlarca kez açıklamama , yazmama rağmen hala , suçu bize atıyorsunuz.

Tamam ben size artık yorum yapmıyorum. Size açıklama yapmaktan , Hoşgörü göstermekten beni bıktırdığınızı söyleyebilirim.

Zeytinyağı gibi Su üstüne çıkma alışkanlığınız yüzünden , düşünmeden yazılar yazıyorsunuz. Bu yüzden bir çok kez ceza almanıza rağmen hala aynı şeye devam ediyorsunuz.

Ben ceza falan vermeyeceğim ama artık size açıklamada yapmayacağım.

Görevlilerden şikayetçi iseniz Support ' a başvurun.

Yok ben olsam daha iyi yaparım , Ben bütün bu sorunları çözerim diyorsanız , Buyurun takıma bekliyoruz.

Demek ki , biz bir şeyler yapamıyoruz , Siz kesin yapacaksınız.

Buyurun başvurun , Takıma girin , Oyunculara açıklayın neler yaptığınızı

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.