İstila canavarları yerine zetadaki yaratıklar gelsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve XxAnİabLexX tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yaratıklar değişsinmi

1. evet daha kazançlı olur

oy sayısı 9
    90,0%
  2. hayır böyle daha iyi

oy sayısı 1
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eski oyuncular bilir eskiden kucurbicumlar filan vardı ilk baş streuner lordakia heyecanla keserdik kucurbicum gelsin diye şimdi kestiğimiz şeyler okadar az uri veriyorki ve canlarıda az değil bunun yerine zeta kapsıındaki yaratıklar küçükten büyüğe sırayla gelse olmazmı en azından daha çok uri veriyorlar ve şekilleri daha güzel diye düşünüyorum ilk baş 80 tane infernal sonra 40 scorcher sonrada 20 melter çıksın en sonda haritanın üç farklı yerinde devourer çıksın devourerin etrafında 5 tane scorcher olsun ve insta kalkanlı tabi bunlar scorcherler kesildikten sonra devourer kesilsin bence daha eğlenceli ve daha kazançlı olur eskiden istila olsada girelim diye beklerdim şimdi çok sıkıcı bence böyle olmalı x1 deki istila kaldırılmalı bence çünkü ztn ona girince direk 60 k yiyolar onun yerine x3 e 9 seviye üstü herkezin girebilceği bi istila açılsın ondada bu zetadaki yaratıkların yarı canlıları ve yarı ödüllüleri gelsin x5 tekinede 14 level üstü girebilsin zeta yaratıklarını herkez bilir baya kazanç sağlarsınız

2. Bence de eski istila yaratıkları yada zeta. Uzun zamandır oynamıyordum istilaya bir girdim yaratıklar farklı haritada sadece 2 kişiyiz :D Eskiden ne güzeldi şimdi batırdılar :(

___________CAN bunu beğendi.
  3. mert82382

mert82382 User

- veren niye vermiş kesin 5 level biri

4. kardşeim istila yenilige aç

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.