Destek İstila Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ulզuiorrąciƒer4 tarafından 11 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 9. seviyeyim. İstila kapısına ilk defa gireceğim. Girer girmez patlıyorum Vagrantlar çember yapmış aralarında doğuyorum. İstila seviyelere göre değil miydi? Lütfen yardımcı olur musunuz?

2. Merhaba ,

Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

3. İstilanın 2 çeşiti var. Biri yeni biri eski diye tabir edilen. Yenisinde (bugün girdiğiniz) korsan yaratıkları geliyor. Eskisine göre daha zor ve daha az ödül alınan bir istila bu yüzden genelde yeni istila var ise kapılar boş duruyor. Kimse olmayıncada o yaratıklar ortaya toplanıyor ve geleni gideni alıyor. Tercih edilmiyor anlayacağınız. Eski istilada ise normal haritalardaki yaratıklardan adım adım geliyor. En sonunda ise oraya özel cubicurum ve boss cubicurum. Bu daha tercih ediliyor daha kolay ve daha bol ödüllü. Bu yüzden genelde haritada birileri oluyor. Bu ikisini ayırt etmenin bir yolu yok girip ne gelmiş diye bakmak gerekiyor. Mesela bundan önceki istila eskisindendi. Ve baya faydası dokunmuştu ancak bu seferkine girip korsanları görünce bende çok üzüldüm. Özetle harita uzun süreboş kaldıysa yaratıklar oraya toplanıyor ve gireni alıyorlar. 1 yolu var kamufile girersenizorada kamufile kalırsınız dalamazlar ancak dikkat edin haritada tek sizseniz o haritada her şekilde patlarsınız. Lordakium kesin daha karlı. ;)

4. Eski istila npcleri hâla çıkıyormu:eek:

5. Prophecy

Prophecy User

Eski istila neden hala dönmedi Modum iletilmedi mi o kadar oy kullandık! :mad:

6. Selam;

Güncelleme ve fikir havuzundaki destek alan fikirleri iletiyoruz merkeze ama oyuna gelecek veya oyundan kaldırılacak şeyleri onlar karar veriyor.

İyi forumlar.

7. Kalıcı bir dönüş yok ancak iki istila önceki istila eskisindendi. Normla yaratıklar ve cubicurum. Ve harita bu sefer bomboş değildi :D Bitene kadar birileri vardı mutlaka. Sürekli eskisinden çıkmıyor bazen eski istila bazen yeni istila çıkıyor girip bakmak lazım. Ancak eşit oranda mı çıkıyor bilmiyorum. Tek bildiğim çıktığı.

8. Prophecy

Prophecy User

Ben her istilada denek gibi patlamak zorunda mıyım olacaksa yapsınlar istemiyoruz işte biraz da bizim sesimii duysun darkorbit

9. Yeni istila oldu mu patlamaman imkasız zaten hiç kimse olmadığından direk girene vuruyorlar. Girince bak patlamadın şöyle bir dolan baktın korsan değil saldır, süre bitene kadarda çıkma :D İyi tarafından bakalım sadece yenisi gelmiyor arada nostalji yapıyorlar :D Ancak darkorbit şu son model tutkusundan kurtulup klasiklerden devam etse hoş şeyler olabilir :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.