İSTİLA İÇİN YARDIM!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -tilkituna- tarafından 19 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Abi bu istilada nasıl kasılacaz girer girmez saniyede ateş edemeden patlıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2014
  2. kardeşim istilaya toplu girerseniz daha iyi olur böyle patlarsın tek kişi yapamazsın çok yaratık geliyor veya kapı gibi etrafında dönücen

3. İstilada yeni yaratıklar geldiği için istilaya rağbet yok.

Bu yüzden tek başına patlatmaya çalışmalısın.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İstilada kalabalık olduğu zaman daha fazla yararlanabilirsiniz sizin patlamanız ve yaratıkların üzerinize gelmesi istila kapısında sizden başka kimse olmadığı içindir tek başınıza kasılmanız çok zordur.

5. ben bir kere girdim 10-20 kalmış pet atım digerlerini biri koşeye atmış pete 60 uri verdik ilk bolum hepsini kestim 2 bolum patladım
    8 kişi grup yap gir

6. Kardeş istila eski istila değil yaratıkları değiştirdiler çok zor oldu yapması artık istila yapanlar olmuyor birkaç kişi belki yapıyor eskiden bir tr serverinde istilaya girdiğimi hatırlıyorum gemim bigboydu 100 kişi falan vardı heralde baya iyi uridium kasmıştım :D Ama şimdi girersen boş olduğu için uridium falan kasamazsın. Eskiden istiladan sonra açık arttırmalar fırlardı şimdi istilaya giren yok :(

7. Nefes

Nefes User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.