istila kapısı

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Karanlık_ZORK tarafından 27 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

istila kapı güncelleme

1. ikna edici ödül

100,0%
  2. uğraşamam

oy sayısı 0
    0,0%
  1. çok eski yıllarda bu kapı heyecan verirdin bütün server katılmak için can atardı şuan ilgi bile çekmiyor bi güncelleme ile renk olcağını düşünüyorum

içerideki yaratıklar düzenlenip daha güçlü yaratıklarla dolu olup yüksek hasar veren ve bizi zorlayan ama ödülleri ikna edici olmasını düşünüyorum

1 yada 2 hafta sürebilir ve puanlama sistemi harcadığımız cephane lazer roket veya gemi yeteneği iile puan kasarak 1./2./3./50. gibi sıralama olabilir ve ayrıca mmo/ eic / vru olarak farklı puan ödülünüde ekleyelim

kestikçe uridium /tp / şeref gibi ödülleride olmalı ve ayrıca IAC / OİL alabilmeliyiz harcadığın cephane kadar uri alabilmek ayrıca belli puanlarda da ebedi kapı gibi destek eklenebilir

finallerde de 1milyon uri / ucb 100/ rsb 75 gibi cephanelerde verilse ilgi çekeceğini düşünüyorum sonuçta 1 haftada bana 1 milyon beyaz yetmiyor

2. oyun sürekli kapı yap canlı olmayan gemiyi kes mantığından kurtulmalı

3. EFKARLI

EFKARLI User

Arkadaşım forumda oyun için önerdiğin yenilikler/özellikler gayet güzel ve heyecan verici fakat bu önerilerin gerçekleşse bile oyunu daha zevkli hale getirmek yerine daha çekilmez hale getirecek bir pürüz var, o da hileciler. Bahsini ettiğin özelliklerin hepsi hileciler tarafından kolaylıkla süistimal edilebilir şeyler. DO ekibinin oyuna yenilik getirmekten çok 3.parti yazılım problemini bir çözmesi lazım önce ki bunu da son 10 senedir yapmadıklarını göz önünde bulunduraraktan hevesini kırmak istemem ama boşa çabalıyorsun. Böyle şeylere vakit ayıracağına iki yazılım dili öğren, bu senaryoları kendi oyununa uygula :D

4. 5 adet konu açmışım botların yapabileceği bişey değil iyi okursan anlıcaksın

5. titans___

titans___ User

Oyunda olan nedir , birileri a şu etkinlikden şöyle kasdım böyle kasdım diye böbürlenenler sayesine Darkorbit muslukları kısıyor, sonra avcumuzu yalıyoruz ya da ben avcumu yalıyorum , kuşa çevirdiler kaç etkinliği ve şu bot satan siteleri tespiit edip dava açılarak bunlar ile böyle uğraşmak daha zor maddi tazminat davası açsalar _?

6. 13 yıldır şikayet edip durdunuz yorulmadınız mı? hala gönül verip oynuyorsan az keyif be kardeşim . Ya da farklı oyun oynayabilirsin
    tavsiyem madem burdayız sona yaklaşan oyun gibi görülen bu oyunda fikirlerle düzeltebiliriz

Sayfayı Paylaş