İstila

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -BerkAtay-, Feb 8, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -BerkAtay-

-BerkAtay- User

Merhaba arkadaşlar,
    Önceden her pazar günü istila olurdu ve bundan dolayıda oyundaki kötü gemili arkadaşlarımıza bir gemi alma,cephane alma fırsatı doğuyordu.Şimdi ise ne zaman olacağı belli bile değil.Bence istila her haftanın pazar günü 20.00 da olmalı.Eskiler iyidir :)

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM.

2. İyi olurdu ama artık istilaya giren pek olmuyo istilada mapta bi tek benim oldugumu hatırlıyorum ben ama olabilir güzel fikir anket açmalısın :)

3. kardeş ben konu açaktım ben 7 lf 3 goliyim 1 iris ve şimdiye kadar istilada hiç kasmadım yarın gircem

4. -BerkAtay-

-BerkAtay- User

Cevap veren fazla kişi olursa +1leri de görürsem açıcam anket.

5. -onur5000-

-onur5000- User

İstila sistemi değişti kardeş artık kimsenin giresi yok hiç uri kasılmıyor eskiden boss kucurbiumlu istilalar gelirdi şimdi korsan yaratıkları geliyor onlarda az uri veriyor bence ıce meteroıd etkinliği daha ön plana çıkarılmalı istila açısından

6. boss kucurbiumda çok kredi verirdi hemen goliye basıp alırdık ne kaybı olacaktıkı dakorbitin 85 mil üyesi varken nerde o eski günler

7. kardeş istila degiştimi biraz yaz

8. istilada kasılmak zaten zor

istila gibi etkinlikler her pazar olmasa da ne zaman olacağı belli. haftasında ana ekranın sağ tarafında yazıyor.

Last edited by moderator: Feb 12, 2014
  9. sana katılıyorum kardeşim bence eski istilalar gene olmalı

10. 45dk 3k uri kastım dun istilada 2.500 vuruom

11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.