istiladaki yaratık sayısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Furkan1112 tarafından 11 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

??

1. Olsun

83,3%
  2. Olmasın ben tek yemekten memnunum

16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Furkan1112

Furkan1112 User

Öncelikle merhaba arkadaşlar şimdi benim önerim istilada ne kadar kişi olursa o kadar yaratık gelmesi simdi biz 4 kişi oluyoruz ve kesemiyoruz patlıyoruz ama bize göre gelse bizde kendimizce kasılmış oluruz bazen istilaya giriyorum direk tek atıyolar o yüzden ne kadar kişi giriyosa ona göre sayıda yaratık çıksın ayrıca eski istila gelsin fikirlerinede tam destek veriyorum.

skayra1 bunu beğendi.
  2. Prophecy

Prophecy User

Yeni İstila mı eski istila mı diye bir konu mevcut

3. Ama başka birşeyden daha bahsetmiş :D
    Bizim sayımıza göre değilde bizim 2 katımız olabilir.
    Ya da seviyemize göre değişebilir.Yani seviyeye göre olan kapılarda.
    Biz tam ortada değilde istilada olacak yeni bir portta doğabiliriz mesela.Ama o portaldan geri dönüş olmayacak tabii , aynı korsan haritası gibi.Ama portal 10 saniye içinde özelliğini (saldırıya korumalı bölgesini) kaybedecek :) böyle olursa güzel olur bence
    Geliştirilirse güzel olacağına inanıyorum.

Son düzenlenen: 12 Eylül 2014
  4. Ben zaten önceki konuya: ''İki katı olursa olur'' yazmıştım, bu hâliyle hayır ama iki katı olursa evet.

5. Bilmem valla ama dediğim gibi seviyelere göre npc sayısı olması daha mantıklı mesela x-1 deki istila kapısı (levelini unuttum 5-9 du galiba :) ) 2 katı npc.

1-3 deki kapı 3 katı kadar npc.

Bu şekilde olursa güzel olur diye düşünüyorum ama sayılar değiştirilebilir tabi.

Benim düşüncem tabii

Son düzenlenen: 13 Eylül 2014
  6. Furkan1112

Furkan1112 User

ya şimdi normal istila mesela 10 kişiye göre ayarlanmıssa normal olarak 80 yaratık varsa şimdi 2 kişi giriyosa 16 yaratık gelcek 10 tane adam olunca 10 tane yaratık gelmicek az olur 2 tanede az olur

sayılır değişir ya o önemli deyil mesele böyle birşey olsun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2014
  7. Seviyeye göre gelmesi daha mantıklı.

Çünkü düşük seviyeler gelişmekte olduğu için az gelmeli.

Yüksek olan için zaten biraz toparlamış olur herhalde biraz daha artar.

Bu şekilde olmalı orta leveli söylemeye gerek yok zaten.

Örn:x-1 haritasında adam başına 2 yaratık düşer.

x-3 haritasında adam başına 3 yaratık düşer.

x-5 haritasında adam başına 4 yaratık düşer.

Sayıları değişik kabul edebilirsin , sadece örnek.

Ama eski istila olursa böyle olmalı yoksa korsanı kimse kesemez.

8. Prophecy

Prophecy User

pardon kusura bakmayın istila diyince aklım oraya gidiyo :D
    Bence fikir güzel

BlackGhost™ bunu beğendi.
  9. Furkan1112

Furkan1112 User

eski istila olmasa bile korsanların ödülleri 2 katı olsun cünkü kazanclı olmuyor .

10. Kazançlı olsa bile neye yararki.

Kimse istilaya adımını atmıyor 2 katı olsa bile eski istilanın zevki kayboldu maalesef.

Prophecy bunu beğendi.
  11. Prophecy

Prophecy User

aynen eskiden streunerden başlayıp cucurbiumda patlardım şimdi istilayı göremiyorum te gördüğüm patlamam ödüller fazla olsa nolacak oynanmıyor ki.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  12. Keşke keşke...

Olsada yesek hesabı , olsada güzel güzel kasılsak...

Ama olmuyor işte :(

Bir de konu sahibi arkadaşım her konuya ''geliştirilmeli'' şıkkını koyman hepimiz için daha iyi olur.

Son düzenlenen: 13 Eylül 2014
  13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Olmalı ben destek veriyorum istila çok sıkıcı bu haliyle.

İyi forumlar

14. Eski İstilayla İlgili Konu Mevcut Ona Desteğim Tam Fakat Bu Player Sayısına Göre Npc Gelirse Berbat Olur Desteklemiyorum -1

15. Furkan1112

Furkan1112 User

niye arkadaşım hangi sv de istila var bütün sv lerde ya tek yiyon ya 4 x kullanarak arkanı kolluyon oda olmuyo

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.