Item aktarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =KaFKeF= tarafından 16 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Açıklamaya göre; İtem aktarma sistemi olsun mu ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. =KaFKeF=

=KaFKeF= User

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Mesela diyorum item aktarımı olsa nasıl olurdu ?

Biliyorum sizlerinde geminiz full lf4 ve kenarda bekleyen bi ton lf3 nuz var ve bunlar öylece bekliyorlar süs gibi!. Peki ya bu durumu avantaja çevirsek nasıl olurdu ?
    Yeni bir hesap açıp fazladan duran bo2 lf3 gibi itemleri ( sadece itemleri) aktarsak ve orada kullanabilsek? Veya arkadaşımıza atabilsek ? Nasıl olurdu görüşlerinizi alabilir miyim.

Mod'um bu mesajım size konu için anket yapabilirmiyiz? Forumda yeniyim.

Ve dipnot arkadaslar eski konuları inceledim ve çoğunuzun mesajlarını gördüm. Yeni car açıp ondan kendi carina atarlar demissiniz. Evet yapabilirler ama kısıtlama gelirse hayır.

Kural= kayıt olduğu tarihten itibaren 1 yılı tamamlamayan kullanıcılar item aktarmayı kullanamaz.

Son söz sizde modum.
    Okuyup oy verenler bana katılıp katılmayanlar için şimdiden çok teşekkür ederim.
    Bu sistem oyuna gerekli...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.