Item resimleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GalaxiLord tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GalaxiLord

GalaxiLord User

Merhaba bende uzun süredir devam eden bir sorun var envantere geldiğimde bazı eşyaların resimleri görünmüyor fare ile üzerine gelince isimleri çıkıyor ama resimler görünmüyor

2. Merhabalar;

Çerezlerinizi siliyormusunuz veya başka bir tarayıcıdan giriş yaptığınızda aynı sorunla karşılaşıyormusunuz?

İyi forumlar.

3. GalaxiLord

GalaxiLord User

Çerezleri 2 kere sildim başka bi tarayıcı kullanarak denememiştim hemen deniyorum ama eğer yine düzelmezse kullandığım tarayıcıdan düzeltme şansımız yok mu ?

4. Merhabalar;

Flash playerınızı güncellemeyi deneyin?

İyi forumlar.

5. GalaxiLord

GalaxiLord User

Normalde Chrome kullanmaktayım flash playerı güncelledim ve firefoxdan denediğimde görebiliyorum ama chromeda sorun hala devam etmekte

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Chrome Tarayıcınızın , 3. Parti Çerezleri tuttuğundan emin olunuz.

Oyunu oynarken bir takım sorunlar yaşıyor musunuz ? Yada Farklı sitelere giriş yaptığınızda , Flash Player gerektiren uygulamalarda benzer sorunlar yaşıyormusunuz ?

Chrome//Plugins kısmına girerek , Flash Player ve Shockwave ' in Çalışır durumda olduğundan emin olunuz. Her Zaman İzin ver işaretlerini seçiniz.

Eğer sorun düzelmez ise , Tarayıcı kaldırıp , Tekrar kurmanızda yarar var.

Keyifli Forumlar

7. GalaxiLord

GalaxiLord User

Çerezler etkindi zaten başka hiçbir adobe gerektiren sitede bir sorun yaşamıyorum oyunu oynarkende herhangi bir sorun yaşamadım dediğiniz herşeyi yaptım düzelmedi tarayıcıyı kaldırıp tekrar yükledim sorun hala devam etmekte

Edit ; Sorunu sonunda çözmeyi başardım konu kilitlenebilir yardımınız için teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 May 2015
  8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sevindim , Ancak sorunun kaynağı neymiş ? Belirtebilirmisiniz ?

Keyifli Forumlar

9. GalaxiLord

GalaxiLord User

henüz sorunun nedenini anlamış değilim ama tarayıcıyı silerken kayıtlı verileri sil i işaretlemeyi unutmuşum tekrar işaretliyip kaldırdıktan sonra tekrar kurduğumda düzeldi

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Eğer öyle ise , Muhtemelen , App_Data klasörüne kaydedilen görsellerde bir sorun vardı diye düşünüyorum.

Yada Google Chromenin kayıt bölümünde bir sorun olmuş olabilir . Sistemden Tamamen kaldırıp , kurduğunuzdan dolayı çözülmüş gibi görünüyor.

Sizin adınıza sevindim.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.