İtemlerime göre gemi seçimi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LAST|Warrior tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm.

Şuan GOLİATH kullanıyorum itemlerimi sayayım
    17x LF-3
    7x LF-2
    Hellstorm Launcher 2
    3x En iyi uridium hız jener.
    12x En iyi credits li hız .
    2x B02 Kalkan
    13x B01 Kalkan
    7 Flax
    1 İris
    Ekstraları saymıyorum onlar full.
    Gemim ne olmalı şuan goliath kullanıyorum ama doğru seçim olduğundan emin değilim gibi.Kafamda spearhead almakta var.Görüşlerinizi belirtin lütfen.
    Bu arada dükkandan diroit kısmına giriyorum diroit satın alamıyorum ? 10 tane diroit alma hakkımız yokmu yanlış mı biliyorum.Ne yapmalıyım.

2. Merhaba,

Bu itemlerle aegis kullanabilirsiniz. Veya goli kullanmaya devam edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Teşekkürler modum.
    Konu güncel

4. Merhaba ,

Genel olarak LF-3 sayınızı 31-35 civarı ve B0-2 sayısını 20 civarı yapmaya çalışabilirsiniz. Ayrıca en iyi hız jeneratöründen 15 tane yapmaya çalışın. Genel olarak eski haritalarda ( x-3 ve x-4 ) kasıyorsanız Leonov daha avantajlı oluyor. Fakat eğer bir kaç arkadaşınız varsa Goliath ile üst haritalara ( x-5 , x-6 ve x-7 ) giderek Lordakium , Kristallin , Kristallon ve Cubikon imha edebilirsiniz.

Amaca göre değişir fakat genel olarak Aegis iyidir. Droid'ler toplam 8 flax , 8 iris yada flax ve iris karışık olabiliyor. Fakat 8 tane'den sonra 9 ve 10. droid'ler Apis ve Zeus oluyor.

Diroitler Hakkında Bilgi (Flax,İris,Apis,Zeus)

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.