İtibar Puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HatayLı_ASİ_[☾★] tarafından 19 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hayır bakın daha şimdi oldu ben birisine sıkıyordum ama o bana sıkmadı.O ara biri kamuflaj açtı bana sıkmaya başladı.Ben sıktığım gemiyi patlattım puan alamadım, diğer adamda beni patlattı ama puanım düşmedi.Ki beni patlatan adamın puanı benden 200 puan kadar düşüktü.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Aşağıdaki İtibar Sistemi konusunu okumanızı rica edeceğim. Bunun üzerine hala kafanızda soru işaretleri olursa sorabilirsiniz.
    İtibar Sistemi

Etkinliğin başında, tüm oyuncular 500'lük bir İtibar puanı ile başlar. PvP savaşlarında kazandığınızda veya kaybettiğinizde, İtibar durumunuz etkilenir. Amacınız sunucunuzdaki en yüksek itibar puanını elde etmektir!

İtibar sıralaması, etkinlik sırasında tüm haritalarda oyuncuların isminin altında yer alacaktır.

Sadece 6. seviye ve üzeri oyuncular itibar kazanabilir/kaybedebilir. 6. seviye altındaki oyuncular tarafından öldürülmek ya da bunları öldürmek, itibar puanlarınızı etkilemez. Ancak 6. seviyenin altındaki oyuncuları öldürmenin öldürme sayınızı etkileyeceğini ve bu nedenle öldürme puanından gelen itibarınızı etkileyeceğini unutmayın. 6. seviyenin altındaki oyuncular da Galaktik Çekişmedeki Hedefleri tamamlayabilirler.

Etkinlikte İtibar sadece Savaş Haritalarında (4-1, 4-2, 4-3, 4-4 ve 4-5) savaşırken artırılabilir veya azaltılabilir. Eğer bir rakip, oyuncuyu vurup Savaş Haritasından ayrılırsa ve oyuncu Savaş Haritasında ölürse, rakip şöhret kazanabilir. Dikkat etmeniz gereken 2 önemli şey var:
    1. Savaş haritalarında savaşırken İtibar kazanma/kaybetmenin 1.5x çarpanı bu etkinlikte kaldırılacaktır.
    2. 60 dakika içinde üst üste 3 kez itibar kaybedince kazandığınız PvP koruması (PvP korumasının açıklamasına bakınız) Savaş Haritası dışında ölürseniz geçerli olmayacaktır!
    İtibar sisteminin bu değişikliğiyle, PvP etkinliğine katılmak istemeyen oyuncular artık etkinliğe katılmaya zorlanmıyor.

İtibar kazanmak ve kaybetmek, rakibinizle sizin aranızdaki İtibar farkına dayanır. Bu demektir ki, İtibar farkı ne kadar büyük olursa, kazandığınız veya kaybettiğiniz İtibar o kadar küçük olur. İtibar Kaybetme veya kazanmanız, kaybeden rakibe verilen hasar miktarına da bağlıdır. Kaybeden oyuncuya birden fazla oyuncu saldırırsa, sadece en çok hasar veren 2 oyuncu İtibar kazanacaktır (verilen hasarlara bağlı olarak). Eğer çok az hasar verirsen, hiç İtibar kazanmayabilirsin.
    İtibar aşağıdaki gibi hesaplanacaktır:
    • Eğer oyuncu, kaybeden oyuncuya %80 hasar vermişse, kazanılan itibar sadece %80 olur.
    • En çok hasarı veren ilk 2 oyuncu puan alır.
    • Hasar veren oyuncu toplam hasarın %10'undan daha azını vermişse puan alamaz.
    Rakibinle arasındaki itibar farkı ne kadar az olursa, o kadar fazla itibar kazanabilirsin. İtibar farkı çok büyükse, hiç puan kazanılamayabilir.

Örneğin:
    • Oyuncu A’nın, 920 ve Oyuncu B’nin 900 itibarı vardır -> itibar farkı 20’dir
    • A kazanırsa, A 30 itibar kazanacak ve B 30 itibar kaybedecek.
    • Oyuncu C’nin 1000 ve Oyuncu D’nin 500 itibarı vardır -> itibar farkı 500
    • C kazanırsa, C sadece 10 itibar kazanacak (A'nın kazancına kıyasla daha az itibar) ve D 10 itibar kaybedecek.
    Yukarıda belirtilen sayıların sadece sistemi açıklamak için bir örnek olduğunu ve gerçek itibar ödüllerini temsil etmediğini lütfen unutmayın.
    İtibar farkı çok büyükse, hiç puan kazanılmayabilir (Öldürme Başına İtibar Sıralaması yine etkilenecektir! )

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 May 2020
    HatayLı_ASİ_[☾★] bunu beğendi.