ĪѕŦάивцŁ″мσĐϊƒϊעе™

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve ĪѕŦάивцŁŁц™ tarafından 9 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İyi forumlar. Ben aıdmdanda anlaşılacağı üzere İstanbul'dan Süleyman. 22 yaşındayım. Oyunun evveliyatını bilmeme rağmen 4/4 lük bir gemim halâ yoktur :) Tr6 Sunucusunda oynuyorum. MMo şirketindeyim. Bir klana bağlı değilim kimseyi tanımıyorum. Muhtemelen kimse de beni tanımıyor :) Yeni başlayan arkadaşlara yardım etmeyi severim varsa öyle arkadaşımız oyunda beni bulsun. Tek başına gerçekten sıkıcı oyun. Onun dışında Demirdöküm servis te teknisyen olarak çalışıyorum. Her türlü kombi klima arızaları giderilir diye kendi reklamımı yapmayacağım aklıma bişey gelmediği için bunu da yazayım dedim :) Herkese iyi oyunlar iyi forumlar

Prophecy bunu beğendi.
  2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hoşgeldiniz. :) Umarım oyunda arkadaş çevresi yapabilirsiniz. :D

ĪѕŦάивцŁŁц™ bunu beğendi.
  3. Merhaba,

Foruma hoşgeldiniz, bir klan bulup teamspeakta tanışıp oyun içi arkadaşlıklar kurmanızı tavsiye ederim.Oyun başka türlü sıkıcı olur :)

Umarım uzun soluklu bir forum birlikteliği yaşarız.Kendinize iyi bakın :)

İyi Forumlar

ĪѕŦάивцŁŁц™ bunu beğendi.
  4. Aliens

Aliens User

Foruma ve aramıza hoşgeldin. İyi vebuzun birlikteliklere inşallah. :)

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Foruma hoşgeldiniz,umarım en kısa zamanda iyi bir geminiz olur :).