İyi bi taktik verin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve XxAnİabLexX tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum taktik verirmisiniz ama sıradan taktikler değil oyundan zevk alamıyorum gemimin özellikleri= 29 lf3 4 lf4 8 iris 1 havoç pet kami 2 ticaret 2 hammadde 3 oto toplayıcı 1 ve tamir 1 (pet kendini tamir eden modül)
    21 bo2 17 elit hız 2. hangar var spaerhead ve goli iki iris 6 level 17 arge var 21 arge kalın sıkmalı solace var diroit düzeni yok alcaktımda apis günü 1 tane kutu açtım apis parçası cıktı daha çıkar dedim 82 k vardı hepsiyle kutu açtım 2 tane daha çıktı ağlıycaktım az kalsın sizce ne yapmalıyım zeta yapasım yok sıkıldım oyunu bıraksammı diyorum

2. darkpasage bırakma kendine hedef belirle yada oyna 2-3 gun ara ver sonra gir ve admlara ozen ben 250k uri kastım hemde 15lf3 le ageis aldım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.