İyi Vurmak İçin Ne Yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **B*A*R*A*N** tarafından 20 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. - Goliath(Spectrum)
    - 8 iris(Geliştirmesiz)
    - 40 lf3(Geliştirmrsiz)
    - 1 lf4(Geliştirmesiz)
    - 35 bo2(Geliştirmesiz)
    - 24 ArGe
    - Kalp Uçuş Düzeni

Bu şekilde seprom beslemesiz destesiz x1 le slotlara 4.5 k vuruyorum sizce normalmi ? bunu x1 le beslemesiz desteksiz slotlara 6-7 k ya çıkarmak için neler yapmalıyım ??

2. Rastaman38

Rastaman38 User

lf4 sayını arttırmalı ve uzaylı avcısıargesiyapmalısın

3. senberk99

senberk99 User

Vuruş arttırmak için ;
    ---Gelen argelerinizi uzaylı avcısına vererek % 12 lik bir artış sağlarsınız.
    ---Kalp uçuş düzeni vuruşları % 5 düşürmekte bunu yerine bariyer uçuş düzenini alabilirsiniz % 5 fazla vurdurur yani toplam % 10 daha artış olur.
    ---Spectrum yerine enforcer kullanarak % 5 daha arttırabilirsiniz.
    ---İrislerin geliştirmelerini arttırabilirsiniz.
    ---Havoçlarınızı fulleyerek % 10 bir artış sağlarsınız

4. 6-7k kolay değil bende apis ve 11 lf4 var uzaylı avcısı 2/5 iken max 6.4k vuruyorum ve droitler 8-9 lv.

Senin işin uzun daha :)

5. xxxxhgxxxx

xxxxhgxxxx User

Aklım almiyor nasil bu kadar vuruyonuz 28 argeyim 10 lf4 um 10 irisim irislerin genel ortalamasi 5
    Kiskac ucus duzeninde 5k vuruyorum ortalama

6. droid düzeni+destek+havok+sepromla sen daha fazla vurursun

7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bildiğiniz gibi vuruşlara kullandığınız Gemi,gemi tasarımı,Uçuş düzeni,Arge,Kalın sıkma,Lazerlerin geliştirilmesi,gibi bir çok etken vardır,bunları yerine getirebiliyorsanız vuruş gücünüzün artmaması söz konusu olamaz.

iyi Forumlar.

8. sepromsuz aegisle max 7,8k-7,9 k vuruyorum.13 lf4 var.(yaratıklara).

9. senberk99

senberk99 User

Citadel mi kullanıyosun veya aegis??

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.