iyimi?...kötümü?...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

oyuna başlama 11.06.2013
    oyun süresi 2876 saat
    seviye 20 (21e 700m tp kaldı)
    sıralama 998
    arge 31 (klasik full)
    rütbe birgün yüzbaşı ertesigün uzman yüzbaşı :) (bende anlayamıyom)
    droitler apis zeus var...5 havoc 4 herculles (hepsi 16lvl)
    hangar 1 aegis(elit veteran) 2 şipi(elit veteran) 3 goli(spectrum.venom.razer ve ihale)
    lazer 7 lf4(16lvl) bulamıyom :(
    pet otoyağma3+hammadetolayıcı3+düşmanbulucu3+kombotamir3+kami3+6radar3
    yukarıda saydıklarım 18 ay içinde yapabildiklerim...hepsini sadece kasarak yapmaya çalıştım...kesinlikle hile veya benzeri şeyler kullanmadan düzdüm...merak ettiğim ise oyuna başlama tarihime bakarak sizce iyi yoldamıyım yoksa yavaşmı gidiyorum....

2. Merhaba ,

Eğer tamamen el emeği veya uridium çekerek bu hale getirdiyseniz gayet iyi durumda diyebilirim.

İyi forumlar.

takemyhard ve .SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  3. llTheKara

llTheKara User

Bence çok iyi ben kendi hesabıma uri çekerek kasarak kapı yapmama rağmen bu kadar iyi değil :)

takemyhard bunu beğendi.
  4. takemyhard

takemyhard User

kesinlikle elemeği...birkere chatbann hariç uyarı bile almadan yaptım...siz iyi diyorsanız doğru yoldayım demekki:) teşekkürler...

ben sadece vip'i bitirmiyorum...uri çekmek yerine oyundan keyf almaya çalışıyorum...mesela düşman grevlerini yançarlarla veya diğer şirketteki arkadaşlarımı keseek değilde birebir baskın yaparak yapıyorum...yaptığınız bu yorumlar moralimi düzeltti :) teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2014
  5. ONURBEY

ONURBEY User

O zaman ben yanlış yoldayım. 2008 yılı yapımı gemimle, uridıum çekerek, vip olarak, bunun yarısına bile gelemedim.
    Yazıklar olsun bana, bu güne kadar hep tembellik yapmışım. :(
    SAYGILARIMLA.

MRTBY bunu beğendi.
  6. takemyhard

takemyhard User

forum'u keşfedene kadar bende bayaa bi zorlandım..ama keşfettikten sonra takıldığım herşeyin cevabını bulabildiğim için çok rahatladım...oyunu geliştirmemde bana yardımcı olan bütün modlarıma ve yorumlarıyla yolgösteren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuna başlıyalı yaklaşık 464 gün olmuş.Ortalama saatiniz günde 6 saatlik bir oyun aktivetiniz var.Günde 6 saat oynayarak bu duruma gelmeniz iyi gibi.

Havoçlarınızı en kısa sürede tamamlarsanız dahada iyi duruma gelirsiniz.

Rütbeler günlük olarak hesaplandığından,sizin altınızdaki ve üstünüzdeki oyuncuların kasmalarına bağlı olarak rütbeler değişmektedirler.

Rütbeler hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  8. fbrecep123

fbrecep123 User

helal olsun emeğinle yapmışsan ben çok fazla oynamıyorum hala bu hale gelemedım :) tavsiyem havoc yada hercullerını fulle kappa yapmanı onerırım zetada sadece havoc yapcagına kappada hem hercules hemde lf4 şansı var zaten pallada yaparsın kapıları kolayca

takemyhard bunu beğendi.
  9. takemyhard

takemyhard User

modum oyuna başlıyalı 569 gün olmuş(11.06.2013)...günlük kışın 6 saati geçer....ama devamlı kasmayla değil tabii...gemiyi ya 2-8de yada 5*3de kamulayıp bırakıyorum özellikle özel günlerde çıkan kutularda...arada oynatıyorum sağasola...kapılarda hala kararsızım .çoğunluk sizinle aynı fikirde...zetaya yönel diyolar...banada kappa mantıklı geliyor.....benim amacım çok vuran gemi değil...hilesiz hurdasız güzel bir çar düzebilmek...onun için önce kalkanları ve gövdeyi sağlamliim...sonra vuruşu arttırırım diyorum...

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Karar sizin.Alacağınız Herculesler kalkanınızı ve DP nızı yükseltecektir.Fakat rakip oyuncu karşısında vurşunuz düşük olursa dayanma gücünüz kısa sürecektir.Benim size tavsiyem öncelkli Havçları fullemenizdir.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  11. takemyhard

takemyhard User

modum zaten dayanma gücümüz yok gibi bişey...adamlar vurdumu 150-160k vuruyor(220 vuran bile var).....6. salvoda iptal oluyoruz:(..onun için diyorum kappa diye...herculesleri fuller ve spectrumla gezersem hiçolmazsa günde 20 kere gümlemeden kasma şansım olur gibi geliyor...

Rehber bunu beğendi.
  12. takemyhard

takemyhard User

uzmanyüzbşılığı sabitledim:)...kappa yaptım hercules verdi:)...bu şekilde devam etmeye karar verdim...yardımcı olan ve yorum yapan bütün modlarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ederim...modum isterseniz kilitliyebilirsiniz..

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.Hercülesiniz hayırlı olsun.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.