Öneri Jackpot Arena Muamması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Salavatgetir tarafından 5 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Jackpot Arena sizce geri gelecek mi ?

1. evet

30,8%
  2. hayır

69,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her fırsatta oyuncuların sormaktan bıkmadıgı malum konu . inanın dışarıdaki çogu oyunda oyuncuların isteklerinin ne kadar ön planda oldugunu görseniz . ki jackpot arena bu oyunun bel kemigiydi . bilmiyorlar ki ayda verdikleri 10.000 euroyu dönen oyunculardan bile fazlasıyla karsılayacaklarını . 1.5 yıldır calısılıyor veya acık var giderilmeye calısılıyor denilen bi nebze de olsa uzman oyuncuları burada tuttukları açıklamaya . yok öyle bişey . 1.5 yıldır açıgın çözümlenip giderilmemesi imkansız . bana geliyor ki JPA artık tozlu raflarda yerini aldı ama bekleyen yuzlerce hatta binlercesini biraz daha tutabilmek dertleri . bildiriyoruz demekle bitmiyor artık o iş . açıklama yapılsın kaldırdık denilsin ya da çalışılıyorsa da tahmini yetişecek aydan 5 ay uzagını söyleyip tarih versinler jpa oyuncularının bekleme nedeni olsun. artık net bişey bekleniyor 1.5 yıldır calısıyoruz denmemeli bu oyuncuların aklına hakaretten başka bişey degildir .

{-€FSANE_AT€Ş-} bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Konuya anket eklemeniz gerekiyor eğer eklemezseniz konuyu kilitlemek durumundayız.

İyi forumlar.

3. Oyuncuların gerçekten neyi istediğini,neyi önemsediğini düşünmeyen adminlerin ve yöneticilerin olduğu bir oyun oynuyoruz.Getirdiğiniz saçma sapan etkinlerle çok çalıştığınızı söylüyosunuz,emin olun kimsenin umurunda değil.Jackpot geri geldiğinde dönecek oyuncu sayısının bile farkında değilsiniz.Herkesin istediği tek şey Jackpot Arena nın geri gelmesi bunu anlayın artık.Size boş işleriniz de ve boş etkinlikleriniz de kolay gelsin başka diyecek hiçbir şey yok.İnsanları Jackpot hayaliyle yatırıp Jackpot hayaliyle uyandırıyosunuz işte sizin oyuncularınız bu halde.Şimdi bunu yazdığımda da diyeceğiniz tek şey çalışmalarımız devam ediyo hangi çalışmalar onlar ? 1 buçuk 2 senedir çalışıyosunuz sözde YAZIK !! Kusura bakmayın ama saçma sapan etkinliklerle boş işlerle herkesi oyalıyosunuz ..

Salavatgetir bunu beğendi.
  4. Jackpot gelmez arkadaşlar boşuna beklemeyin, ayda 10.000 Euro verecek kadar zengin değil artık bu şirket. Oyuna para yatıranlar da her serverda üst sıralamadaki olan oyuncular ve az da olsa Albay'a falan kasanlar. Girip arada takılın stres atın işte, ne güzel Boyut Savaşları vaaar, UBA vaar. Var da var. :)

5. kadir7751

kadir7751 User

sana katılıyorum aga ama bigpoint laftan anlamıyor ki kullanıcı isteğini göz önünde bulundurmazsan sanal alemde toz olur gidersin.Bir ara *** ün online oyunu vardı *** e ait oyun salak saçma güncellemeler, yeni gelen saçma arablarla oyuncuları bıktırdı , sonunda oyunun serverlerinin fişlerini tamamen çektiler.bu gidişle darkorbite de bu olcak.çok saçma yenilikler oyuncu kazandırmadı aksine oyuncuları küstürdü oyuna. eskiden yeni açılan serverlerde bile bütün portallar dolu olurdu şimdi tr1 gibi servelerde bile adam akıllı oyuncu kalmadı.Arada girip stres atmalık bir oyun değildi eskiden darkorbit. Pvp haritalarına atlarken şahadet getirir atlardık rakabet heyecan yüksekti. Şimdi pvp ler bomboş birkaç kamuflaşlı kutucu dan başka kimse yok.2006 da başladım oyuna şu an ara sıra giriyorum hiç tat yok.Tartar filan değişik değişik gemiler gelmiş bir garip olmuş oyun.beceri desen bilek isteyen bir oyun desen değil parayı basan alıyor sağlam itemleri.Hal böyle olunaca yeni bir oyuncu bile girse oyuna bir hafta bile dayanamıyor bırakıyor.Fark ettiyseniz eskisi gibi darkorbitin reklamları da yok sağda solda.Şu an bu oyunu tutan varsa o da oyunun uzun zamandır oynayan ve bir kenera atamıyacak kadar emek veren kemik oyuncu kitlesi.Bigpoint hala saçma güncellmelerle saçma kullanıcı dostu olmazsa *** gibi server fişlerini çeker birgün.İnş yeni oyuncu kazadırabilcek politikalar uygularlar.

MuratHancı bunu beğendi.
  6. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Başka oyunlardan bahsetmek forum kuralları gereği yasaktır.

Mesajınız düzenlenmiştir.

İyi forumlar.

7. Benim de Jackpot Arena ile ilgili yazdığım onlarca belki de yüzlerce şey var. Forumda konular açtım bazıları kilitlendi bazıları yeterince ilgi görmedi. Sizden o konulara destek vermenizi bekliyorum.

Bu oyundaki en büyük amacım JACKPOT ARENA yı bulunduğum sv de kazanan ilk kişi olmaktı. Hatta en büyükte değil tek amacım buydu. Ama artık o da yok. Bu sebepten aylardır kuruş basmıyorum oyuna çünkü tat alamıyorum. Yapılan şeylere bakıyorum ve şunları görüyorum:

Hangarı mahvettiler, 2D ye önem vermediler ve hatta onu kapattırmayı bile düşündüler ve hala buna devam ediyorlar, JACKPOT ARENA ile ilgili yazılan doğru şeylerin tamamı ya siliniyor ya da bunları yazan kişilerin hesaplarını kapatıyorlar, amaçsız ve saçma sapan etkinlikleri millete "ETKİNLİK" diye yutturma çabası içerisindeler....
    Bunları daha fazla da uzatabilirdim ama gereği yok herkes ne olduğunu gayet iyi biliyor.

JACKPOT ARENA benim için diğer oyunlarda görmediğim harika bir turnuvaydı. Bunu kapatan zihniyetler neden hala bu oyunun şekillenmesinde rol alıyorlar işte asıl MUAMMA burada..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.