JACKPOT ARENA REZİLLİĞİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZEYTİNBURNU tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet bugünkü benim gibi birçok oyuncu heveslenipte oyunlarını açmaya kalktıklarında yine bazı ellerin uğraşıldığını gördük ve jackpota giremedik.Zaten alnımın teri ile girip savaşarak patlamıyacağımı biliyordum.Biliyordum böyle bir egzantriklik olucağını ve oldu da nitekim.Bakalım bizi banlamada çok profesör olan o admin ve cm arkadaşlarım bu konuda bizi korumak için neler yapıcaklar çok merak ediyorum çok

FRANKE.38(AFD) bunu beğendi.
  2. birader konu zaten açtık gereksizce konu niye açıyon Bende giremedim 10 dk bağlantı gelmedi KLandaki tüm arkadaşlara oldu girince oyundaki jackport penceresi yoktu buda yaa elendiğimi yada yapılmadığını gösterir

3. Yarım saattir oyuna girmeye çalışıyorum bu nasıl iştir nasıl bir oyundur akıl sır eddirmek mümkün değil

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Öncelikle sizi uyarıyorum uslubunuza dikkat ediniz. Sistemde sıkıntıdan dolayı oyuna erişim olamadıysa bu teknik ekip tarafından farkedilmiştir ve gereken yapılacaktır. Daha farklı sorunlarınız var ise support ile iletişime geçiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

-##ProcessTime##- bunu beğendi.
  5. Merhaba ,

İlk olarak sizi banlamada çok cahil olan o admin ve sm arkadaşların bu konuda birşey yapamayacak. Çünkü bizler çok cahil olduğumuz için birşeyden anlamıyoruz. O kadar cahiliz ki sadece bize belli görevler verilmiş onlarla uğraşıyoruz.

Etkinlikte olan bir aksaklığın sizi banlamada çok sahil olan Adminler veya CM'ler ile nasıl bir bağlantısı var orasını pek anlayamadım. Malum çünkü bizler çok cahiliz.

Neyse son kısımda yine normal olarak yazayım.

Etkinliklerde oluşan teknik hatalar nedeniyle merkez'in alacağı karara göre ya tekrar edilir yada telafi verilir.

Neyse çok cahil olduğumuz için uzatmayalım. Sizde bu cahillerle uğraşmayıp kendi sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.