Jackpot ARENA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 14 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Son 3 jackpot tada sorun vardı Son yapılandan 2 öncekinde telafi ödülü verdiler Ama son 2 sinde sorun olduğu halde telafi ödülü vemediler Bütün arkadaşlara ve klandaki jpa ya giren herkesin başına geldi 2 sinde ilk turda başıma geldi Son olanda 2. tur başıma geldi Slotlar kitleniyor ve karşımaki adama x4 rsb karıştıramıyorum Ema-insta atamıyorum Spectrum özelliği açamıyorum Yani hiç birşey yapamıyorum Sorunu hep dile getiriyoruz ama bişi olduğu yok 3 ay geçmiş hala bişi yapmadılar

Modlara sorum bu durumdan yönetimin haberi varmı? Son jackpot arenada da bu sorun vardı Bunu darkorbit yönetimine ilettinizmi?

Gerçekten can sıkıcı hal aldı bu durum Klandan arkadaşım sırf jpa için hazırlanmış gemisi full elit ti ve jpa için 5 tane kappa yaptı Destek düşürebilmek için Sonra bende olan durum ondada olmuş ve oda patlamış Turnuvada hak yenmekte 3 jackpot tada yanlış adamlara 10 bin euro verildi

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Durumu daha önceden ilettik ve şuanda gerekli cevabı beklemekteyiz lütfen forumu takipte kalınız.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.