jackpot konfisi ve gemisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaşlar merhabalar jackpota girenler veyaa giremye hazırlananlar veya birinci olanları tanıyanlar size soruyorum
    1) hangi goli tasarımıyla girilmeli sentinel mi spectrum mu (özellikle de finale ben bir sentinel bir sspectrum sırayla yapıyım diyorum fakat finale hangisi sizce)
    2) konfilerim nası olmalı yani admalar 100k vuruyo ama kalkanları da düşmüyo nası oluyo bu şimdi düşünürsek ben konfimi şöyle diziyim diyorum(bu arada 3 ay sonra falan girerim hatta daha sonra belki)
    1.Konfi: gemi ful lf4 jeneratörler ful kalkan diroitler ful kalkan + ful hercules
    2.Konfi:gemi ful lf4 jeneratörler ful kalkan diroitler ful kalkan + ful hercules
    yani aynı 2 konfi böyle olursa destekle 1m yi geçer kalkan ama X6 ile bile 30k yı geçmez niye derseniz düşünün 15lf4 hepsi ful geliştirme olsun azami 200vuruyo lf4 geliştirme ile yüzde 6 etki eder 212 olur 15lf4 3200 oluyo yaklaşık bir de üstüne yüzde 20 hasar desteği ile 3840 olur rsb ile ise 22k olur peki ben nası artırırım bunu bide tabi yüzde 12lik bir arge var bunla 25-26k nasıl artar daha fazla??? böyle konfilerle mi gireyim daha farklı bir konfi önerebilen de önersin
    Lütfen tamamen okuyup cevaplayın bir admin cevap verse jackpotu iyi bilen süper olur ama normal oyunculardan da beklyiorum
    Teşekkürler,iyi oyunlar

Arkadaşlar 10saat oldu ya lütfen hiç mi 20görüntülenme var hiç jackpota giren iyi bilen yok mu yaa??

Adminlerim sizde mi hiç bilmiyosunuz? flood yaptım biliyorum çünkü cevap yok ?!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Nisan 2015
  2. Merhabalar;

Açıkcası ben hiç jackpota katılmadım ama videoları izlediğim kadarıyla kalkan ağırlıklı oynuyorlar.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

peki X6 ile nasıl 50k vurulabilir irislerde herkül ve kalkan varken bir hesap yapabilir misiniz acaba ben hesaplıyım mesela: bir lf4 ful geliştirme verdiği güç 212 15 lazer slotu goliathta 3180 oluyo yüzde 20 hasar desteğiyle 3820 oluyo sonra seprom yüzde 60 arttırıyo 6100 oluyor bir de arge var tabii yüzde 12 arttırıyo 6800 oluyo X6 ile 42k olabiliyomuş yani :D neyse tamam kilitleyebilirsniz pek bilen yokmuş yaa :(

4. Bir videoda izlemiştim. Adamın biri konfisini gösteriyordu ( jackpot kazananı ) Gemi full lazer + kalkan Diroitler hercul 12 Kalkan + 8 Lazer

Diğer konfi

Gemi full lazer + kalkan Diroitler havoc + 12 kalkan 8 lazer

5. senberk99

senberk99 User

pek böyle yapacaklarını sanmıyorum böyle kazanmak zor gibi ama videoyu bulursanız atabilir misiniz ?

6. Üyelerin link vermesi yasak ancak Youtube'ye interceptor775 Jackpot Config yazarsanız çıkacaktır.

7. senberk99

senberk99 User

tesekkur ediyoeum fakat youtube uzerinden video paylasmak yasak degil diye biliyorum daha gecen paylastim

Kilitleyebilirsiniz modum herkese teşkkür ettim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Nisan 2015
  8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.