Jackpot Telafisi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FURKANKAYIKÇI tarafından 27 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şeklinde bir açıklama yapılmış yetkililerden ...

Ben ilk tura dahi giremedim , Girmeden nasıl ilk turu geçebilirim Söylermisiniz ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Jackpot Arena Telafisi

Jackpot Arena ve Giriş Sorunu

Merhaba pilotlar;

Malesef dün ki jackpot için teknik arıza karşısında yaptığımız düzenlemeler beklediğimiz gibi sonuçlanmadı. Bu nedenle ciddi performans sorunlarıyla karşı karşıya kaldınız. Bunun icin üzgünüz. Bir sonraki jackpot etkinliğini sorun tamamen düzelene kadar başlatmayacağız. Jackpot icin yaptığınız harcamaları telafi etmenin bir yolunu arıyoruz.

Açıklamalarda görüldüğü gibi yapılan Jackpot etkinliğinde beklenmedik sorunlar yaşanmıştır.Jackpot arenasına katıldığınız halde teknik sorunlardan ötürü giriş yapamadı iseniz bu durumdan dolayı üzgünüz.

Gelecek Jackpot ' ta aynı sorunların tekrar yaşanmaması için teknik düzenlemeler yapılıyor.

İyi forumlar

3. Peki modum bu giriş problemlerinin de olduğunu düşünürsek , telafi ödüllendirmesinin jpa ya kaydolan tüm herkesi kapsaması gerekmezmiydi ?

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Telafi ödülü ; JPA ' ya katılan kişilerin harcadıkları cephane düşünülerek verilmiştir , Ayrıca Desteklerin telafileride diğer JPA ' da verilecektir.

JPA ' ya hazırlanmak için , Cephane , Destek vs. ekipmanlar için Uridium harcaması yapan ve katılamayan oyuncularımızdan bir sonraki JPA ' ya kadar beklemelerini rica etmekteyiz.

Açıklamalarda belirtildiği üzere , bu Teknik sorun beklenmeyen bir durumdan ötürü yaşanmıştır.

Bu konuda tüm oyuncularımızdan özür diliyoruz

Son düzenlenen: 27 Eylül 2014
    polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. peki modum teşekkür ederim

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Anlayışınızdan dolayı ben teşekkür ederim

Konunun açıklığa kavuştuğunu düşünüyorum ve konuyu kilitliyorum

Başka bir sorunuz olursa , konu açmaktan çekinmeyin

İyi forumlar

Konu Durumu: