Jackpot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯•|[ΣЯOS]|•¯¯[CĦΣ] tarafından 4 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tamam iyi güzel yeniden yapılacakda telafi ödülleri 1. raund u geçenlere demişsiniz.
    Ama malesef ilk tura da alınmayanlar var , biri de benim
    Süre geri sayımı bitti fazladan 5 dk geçmesine rağmen haritaya çekmedi + f5 yaptım girdim üstteki JP simgesi gitmiş benim suçum ne burda? telafi ödüllerinden yararlanmak benimde hakkım

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arenaya kayıt olmak haritada hazır beklemek arenaya çekilme garantisini sunmuyor sistem rastgele 10 bin kişiyi çekiyor çekilmeyen bir sonraki arenalarda şansını denemek durumunda kalır.

İyi Forumlar

3. TheMaster

TheMaster User

Sistem madem 10.000 kişiyi çekemeyecek yapılmasın o zaman modum.Ne demek yani çekilmeyen bir dahaki arenada şansını denesin.Güçlendiricilere, elitlere, nanolara uridum veriyoruz dediğinizi doğru bulmuyorum.
    Madem 10.000 kişi çekemiyor kişi sınırlaması yapılsın.
    5.000 kişi kaydolunca kayıtlar kapansın. Onuda biz mi diyelim?

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Maksimum 10 bin kişi sınırlandırma budur.

İyi Forumlar

5. TheMaster

TheMaster User

Sınırlama 10.000 kişiyse hepsini içeri çekmek zorunda.Çekemeyecekse düşürsünler sonuçta uridiumlara para veriyoruz.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bize gelen bilgi bu yöndedir bunun haricinde bizlerin bir müdahalesi söz konusu değildir. Bizlerin görevi sizleri bilgilendirmektir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.