jackpot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaşlar jackpot videolarında görüyorum adamlar insta falan kullanıyor baya sonra akıllı bomba kullanıyorrlar falan size soracagım ise su
    1) akıllı bombanın amacı ne kullanınca ne oluyo ne harcıyor?
    2)mayın turbo cpunun amacı ne ?
    3) hedef yardım cpu 2 nin amacı ne ve ne harcar?
    Bide bu 3 şey ekstralara mı koyuluyor??

2. 1) Düşmana hasar vermekte kullanılır. 10 mayın ve 100 xenomit harcamaktadır.
    2) Mayın koydukdan sonra tekrar koymak için geçen süreyi hızlandırmaktadır.
    3) Lazerin mıss gelme olasılığını düşürmektedir. Her salvoda 10 xenomit harcar.

Hepside ekstralara konuyor.

3. senberk99

senberk99 User

çok teşekkürler kardeşim gerçekten sen de olmasan her mesajıma cevap veriyosun saol kolay gelsin iyi forumlar iyi geceler

4. Rica ederim :) beni mod yapın :D

senberk99 bunu beğendi.
  5. Merhabalar;

Başka sorunuz yoksa konunun kiltlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. senberk99

senberk99 User

1 sorum daha var acaba bu akilli bomba ne kadar hasar verir yani mayin midir nedir bu akilli bombayi taam anlayamadim

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Elimizdeki bilgi şudur;

SMB01-CPU Akıllı Bomba Cpusunu Hangar-Ekstralar bölümünden veya alışverişten teklif vererek kredi karşılığında satın alabilirsiniz.. Temin ettikten sonra Hangar-Ekipman’a girin ve cpu ya tıklayarak gemiye seçeneğini onayladığınızda cpu geminizdeki boş ekipman slotuna yerleşir. Her 2 konfigürasyonda da olmasını isterseniz bu işlemi 2. konfigürasyonada uygulamanız gerekmektedir..

Oyun sayfanızdaki patlayıcılar bölümünde kullanıma hazır bulunur, dilerseniz kısa yol tuşlarına atayabilirsiniz.

Akıllı bombaları yerleştirme süresi, mayınlarla aynıdır. Her kullanım için 10 mayın 100 xenomit harcar. Patladığında sende hasara yol açmaz.

Not: Her konfigürasyon içinde, bu malzeme türü bir kere kullanılabilinir

İyi forumlar

8. senberk99

senberk99 User

teşekkürler modum kilitlenebilir

9. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Konunun kilitlenmesi uygundur

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.