Jackpot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FuRKaNSVaTtr tarafından 3 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Para ödülü olmasada yine ayda veya haftada bir kez sadece oyun içi ödüllerin verildiği veya para verileceksede 1000 euro ödül verildiği jackpot arena yapılmalı. Bu oyunu zevkli kılan en önemli etkinliklerden biri iki yıldan fazla bir süredir yapılmıyor. Sebebi nedir bilmiyorum ama artık gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Jackpot bittiğinden beri oyuncu sayısı %50 ve üzeri oranda azaldı. Bunu dikkate almalısınız.

Ayrıca sizden oynayan oyuncuları oyuna bağlamak ve oyunu bırakan ve oyuna henüz yeni başlayacak oyuncular için teşvik oluşturmalısınız. Düzenli şekilde etkinlikler, kodlar ve daha bir sürü şey yapılmalı

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım. Tekrar konu açarken lütfen açtığınız bölüme dikkat ediniz.

Güncelleme ve Fikir Havuzundaki konularda oylama olması zorunludur. 24 saat içinde bir oylama eklemezseniz konunuz silinebilir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.